2.8.2012

Home - office

Heipat :)

Kyselin löytyisikö kiinnostusta kotipostauksille ja kuulemma löytyy! Taustatietoa: Asumme itse rakentamassamme valkoisessa tiiliverhoillussa omakotitalossa, johon muutimme puolitoistavuotta sitten helmikuussa. Oma koti on ikuisuusprokkis joka ei ole koskaan valmis! Vieläkin meiltä puuttuu listoja, vaatehuoneet ovat kesken jne. pihasta puhumattakaan, mutta hiljalleen... :) Aloitetaan kotikierros viimeiseksi valmistuneesta huoneesta, yhdistetystä työ- ja vierashuoneesta:


Tässä näkymää käytävältä oven suusta. Värimaailma valkoista, harmaata, mustaa. Kiiltävää, pörröistä, mattaa. Ikean vuodesohva jää vasemmalle viistotulle seinälle, vieressä myöskin ikeaa Bestå-hyllyn ja työpöydän muodossa. Työtuoleina ruokailuryhmämme seitsemäs ja kahdeksas tuoli (Kodin1) joille ei arkena ole käyttöä, nämä siirtyvät ruokapöytään kun meillä on vieraita.


Työpöydällä tarpeellista sälää. Kynäpurkki tehty säilykepurkista, &-merkki Lontoosta, valkoinen puulaatikko Prismasta, laskin, vihko ja kynät Tiger.


Onko ihanampaa laskinta tehtykään?! Tiger 8;


Mappien taakse pöytälevyyn on kiinnitetty ikean valolistaa, antaa kivasti illalla epäsuoraa pehmeää valoa. Katkaisin näkyy kynäpurkin takana.Beståsta kokosimme omiin tarpeisiimme sopivan hyllyn. Noita ovia on sitten muuten rasittavaa saada kohtisuoraan!! Ovissa on pomppusalvat, joten vetimiä ei tarvita-tykkään :)


Hyllyn päällä olevat metallikirjaimet ovat niin jykeviä että seisovat jaloillaan ilman kiinnikkeitä, Ellokselta. Memories- laatikossa on vanhoja tärkeitä sanomalehtiä, valokuvia, kortteja, keskosvaatteita ja pikkuruinen keskosvaippa (onneksi käyttämätön!) muistona kuinka pikkiriikki meidän tyttönen oli syntyessään :)Tähän mattapatinoituun lyhtyyn ihastuin oitis, Minimanista.


Ikean vuodesohvaan päädyimme monestakin syystä: olemme testanneet sitä ja hyväksi todenneet, se oli edullinen ja ennenkaikkea koska se istui tuohon viistottuun seinään kuin nakutettu! Torkkuviltti ent.Euromarketista, tyynyt H&M, talja Ikea.Sohvan yläpuolella oleva peili luo optista harhaa suuremmasta tilasta ja tuplaa valonmäärää koska se heijastaa ikkunaa eteiskäytävälle. Peili Ikeasta.Selkäni taakse tässä kuvaa otettaessa jää vaatehuone.
Vanhaa blogiani lukevat muistavat kuinka sain hellittämättömän vimman betoniseinään :) Koska talomme ei ole kivitalo (nyyh!) jouduin improvisoimaan. En edes muista kuinka moneen kertaan ja kuinka monella maalilla tämän seinän maalasin jotta sain siihen betoniseinän ilmettä.
Lopputulokseen olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, seinä näyttää tarpeeksi betonilta!Tässä vielä lähikuvaa efektimaalauksesta, tuon valon ja varjon olen siis tehnyt ihan maalaamalla, seinässä on tummempia ja vaaleampia alueita, harmaata ja ruskehtavaakin sävyä, aivan kuten oikeassa betonissa.


Ihan lopuksi roiskin vielä maitomaiseksi ohennetulla vaalella maalilla "ilmakuplajälkiä"  seinään autenttisen betonilookin saavuttamiseksi :)


Täältä mä teille siis bloggailen! Ellen röhnötä sohvalla läppärin kanssa kuten parhaillaan ;D


-J


12 kommenttia:

 1. ihanan näköistä. Saisiko kuvaa myös muista huoneista ja millainen sisustustyyli niissä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Samaa tyyliä olen pyrkinyt ylläpitämään koko talossamme, tosin tämä huone on huoneista ehkä pelkistetyin myös värimaailmaltaan. Lisää kotipostauksia on tulossa!

   Poista
 2. Oi, tykkään kovasti :) Ihanan vaalea, valosa ja ilmava/avaran olonen huone, ja kivoja somisteitaki löytyy :) Upeasti oot saanu tehtyä ihan oikian näkösen betoniseinänki ja peili on kans hieno :) Hieno huone kokonaisuuessaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos Meän Satu ihanista sanoistasi :) Olen kyllä huoneeseen tyytyväinen, kyllä siellä kelpaa töitä tehdä eikä vieraatkaan ole huoneestaan valittaneet!

   Poista
 3. Voi, niin ihana tyyli! Rauhallista ja viihtysää :)

  VastaaPoista
 4. Toi peili on kyllä niin lemppari, tai eteisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon hulluina ihaniin isoihin peileihin joissa koristereunus :) Peilit on vaan niin huippuja kun ne saa pienenkin tilan tuntumaan paljon suuremmalta!

   Poista
 5. Upean näköistä, lisää sisustuspostauksia vaan! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)