22.8.2012

Hyvää ei saa halvalla ?

 Mutta (lähes) parhaan saa !


Wet n Wild Mega Mix


Olen ennenkin havainnut mm. Seppälässä myytävät sikahalvat Wet n Wild- meikkituotteet erittäin toimiviksi. Luomiväreissä on hurjasti pigmenttiä, loistava levittyvyys ja pysyvyys. Sarjan aurinkopuuteri on ollut suosikkini jo monta vuotta ja nyt edellisen valmistuksen loputtua päätin jatkaa tutulla merkillä. 
Sävy on mitä parhain, lämmin olematta kuitenkaan liian punainen tai keltainen. Värejä sekoittamalla saa juuri sopivan sävyn: isolla sudilla pyöräytän koko puuteripalettia ja sudin kevyesti poskille, otsalle ja leuan kärkeen, pienemmällä sudilla pyöräytän aivan paletin reunoilla saadakseni siveltimeen tumminta mattaväriä ja teen sillä poskiluun alle varjostukset. Keskellä olevaa hohtavaa ruskeaa olen käyttänyt myös luomivärinä.
 Toimii! Ja hintaa tällä isolla paletilla on alle 10; Kevyt lämmin vaniljantuoksu plussaa :)


Mukavaa loppuviikkoa!!

- J


6 kommenttia:

 1. Eipä ole ennen tullut käytettyä! Nyt täytyy laittaa korvan taakse tämä vinkki. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä vinkistä! Olen jotenkin luullut noiden olevan huonoja, mutta loistava uutinen tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennakkoasenne oli ihan samanlainen täällä :) Seppälässä on tottunut törmäämään super-ällömakeisiin karkkivartalovoiteisiin ja tuoksutalojen kopiohajuvesiin, ei niinkään mihinkään laatukamaan! Onhan näissäkin edulliset pakkaukset jotka ehkä hajoavat ennenkuin tuottet on käytetty loppuun eikä ulkonäkö ole mitenkään ylellinen, mutta itselleni riittää että sisältö on superia :D
   Monella kalliilla merkillä kakku on päältä kaunis, mutta kuraa sisällöltään ;)

   Poista
 3. Mulla oli joskus saman sarjan valkoinen voidemainen luomiväri, oli kanssa tosi hyvä. Oli helppo laittaa, glitteriä piisas, ja meikki kesti helposti aamuun asti bilettämisen. Ja pysty kikkaileen muiden luomivärien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemaista luomiväriä en olekkaan vielä ehtinyt tältä merkiltä kokeilla, mutta puuteriluomivärit, aurinkopuuterit, rajauskynät ja kulmaväripaletti on kokeiltu ja hyväksi havaittu :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)