30.8.2012

New nails by Instagram

 Heippa!

Huomenna jo perjantai, jösses! Mihin koko viikko hurahti? 
Tein itselleni rakennekynnet jo pari viikkoa sitten, mutta sain aikaiseksi koristella ne loppuun vasta alkuviikolla. Poikkeuksellisesti jätin kynnen kärjen tylpäksi (ihan laiskuuttani) mutta panostin sitten koristeluun enemmän kuin yleensä. Tapanani on omissa kynsissä suosia stilettokärkeä ja maksimissaan repäistä ranskalaisilla kärjillä :)


valkoista glitteriä, koristemaalaukset ja strassit

 Nappasin kuvat Instagrammista, johon oon ihan ihastunut :) Roikun siellä kaikki illat! Jos joku siellä päässä haluaa seurata Instagrammin kautta, nimellä Casablancogram löydät meidät!
Huomautan vielä että siellä on myös tosi vanhoja kuvia, vauvamasukuvakin on siis vuodelta 2009- ikävä kyllä ;) heh hee!


torstaiterkuin, 

-J


11 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat! Nää voisin kelpuuttaa omaan häälookiin ens kesänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K! Itse asiassa juuri tein yhdelle morsiammelle samanlaiset hääpäiväkseen, tuli kyllä kauniit :)

   Poista
  2. Sopiiko kopioida tää kuva omaan idealaatikkoon koneelle? :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Mä tässä just kattelin netistä rakennekynsikursseja. Tekis mieli mennä, vois sitten vaikka kavereille värkätä kynsiä :) Tosin kyllähän se varmaan onnistuis ilman kurssiakin, onhan sitä aina sivusta seurannut kun itselle tehdään. Mutta olis sit ainakin mustaa valkoisella että en ole ihan hatusta tekosiani vetänyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kouluttautumaan, vaikka kynnet osaisitkin tehdä ilman kurssia liittyy niihin niin paljon muutakin mitä kannattaa tietää. Kosmetologin peruspohja yleensä riittää, siis jos olet kosmetologi?
   Kynnen anatomia ja rakenne, infektiojutut, kynsisairaudet nyt ainakin kannattaa opetella jottei vahingossa tee kenenkään kynsille vahinkoa! Olen nähnyt aika karmeita juttuja asiakkailla jotka ovat ottaneet rakennekynnet jollakin joka vain on päättänyt kokeilla kynsien tekoa. Pahimmassa tapauksessa kynnet oli tuhottu viilaamalla kynnen läpi verinahkaan :/
   Ei kynsimuotoilijoiksi ihan turhaan kouluttauduta ;) Ja onpahan sitten paperit valmiina jos päätät alkaa niitä ihan työksesi tekemään! :)

   Poista
  2. Näin olen itsekin ajatellut. Varmasti on paljon asioita mitä on hyvä tietää. Hyi, mulla menee ihan kylmät väreet kun ajattelenkin tuota viilausjuttua :(
   En ole kosmetologi, ammattini ei ole sinne päinkään, mutta kiinnostus on kova :)

   Poista
  3. Koskaan ei ole liian myöhäistä kouluttautua ihan uudelle alalle, go for it!!

   Rakennekynsimaahantuojat kouluttavat myös, aina ei tarvi olla kokemusta kynsienteosta ennakkoon, vaan opettavat ihan alusta saakka.
   Jos harkitset jonkun tunnetumman merkin kynsien tekoa (kuten OPI, Professionails, Odyssey...) kannattaa ottaa yhteyttä suoraan merkin kouluttajaan. Jos otat kynsitarvikkeita heiltä, he yleensä vaativat että olet käynyt juuri heidän merkin oman koulutuksen. Itse koulutukseen yleensä sisältyy aloituspaketti joka maksaa useita satoja euroja ja se on siis otettava jos haluaa koulutukseen mennä. Silloin ei ole järkevää että olet jo ehtinyt haalia tarvikkeita itsellesi muualta, kuten lampun ja materiaaleja. Joka merkillä on aina hiukan eri tekniikat, eri tavalla käytettävät materiaalit jne. eli mullakin merkinvaihto-koulutus on ollut aina edessä kun olen rakennekynsimerkkiä vaihtanut- ja aika monta kertaa on tullut vaihdettua :)
   Mutta jos sulla itsellä on rakennekynnet ollut ja tiedät minkä merkin kynnet ne ovat olleet ja olet ollut tyytyväinen kestävyyteen ja laiton helppouteen, niin sitten kannattaa harkita samaa merkkiä! Tsemppiä!! :)

   Poista
  4. Kiitos informaatiosta :) Mä katselin tällaista koulutusta http://www.koulutuscenter.com/rakennekynsikoulutus.html osaatko sanoa onko hyvä kurssi? Tai onko sulla suositella jotain hyvää paikkaa? Mulla ei tosiaan oo itsellä vielä mitään tarvikkeita, joten sikäli hyvä kun ne tuolta kurssilta saa. Mulla on kyllä rakennekynnet, pitääkin ottaa seuraavalla kerralla selvää minkä merkin tökötit on käytössä. :)

   Poista
  5. En osaa sanoa sen kummemmin tuosta mainitsemastasi kurssista, mutta materiaalit näyttivät aika "halvoilta" ja huonoilta. Lisäksi en ole koskaan kyseisestä merkistä kuullut eikä sitä löydä Googlekaan- silkkaa rahastusta sanoisin! En lähtis tuohon.
   Sen sijaan suosittelisin panostamaan tunnettuun merkkiin esim Professionailsiin (nyk. Pronails), koulutus kalliimpi, mutta todella intensiivinen. KAIKKI mahdollinen ja mahdoton käydään läpi, sormi ei mene suuhun tämän kurssin jälkeen vaikka mitä tulisi eteen ja näille kouluttajille voit aina soittaa uudestaan jos joku asia mietityttää!! http://www.professionails.fi/page9.html

   Toinen merkki jota henkilökohtaisesti voin suositella on Odyssey nail systems
   http://www.odysseynail.fi/?id=1&path=1&lang=fi
   Luotettava maahantuoja, osaavat kouluttajat, loistavat tuotteet :)

   Halpa tulee yleensä loppupeleissä todella kalliiksi, koulutukseen kannattaa siis satsata! Hälytyskellojen kannattaa soida myös jos merkki on täysin tuntematon ja koulutus todella lyhyt.

   Poista
  6. Ok :) Hyvä tietää. Unohdan siis suosiolla tuon yhden päivän kurssin.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)