13.8.2012

Tallinnan shoppailut


 Tere!

Tehtiin miehen kanssa pikapika-reissu Tallinnaan viikonloppuna, mentiin yli supernopealla Linda Linella (1,5h) ja yövyttiin yksi yö Nordic hotel Forumissa (suosittelen!). Käytiin keskustan kauppojen lisäksi Rocca al mare- ostoskeskuksessa, johon on muuten ilmaiskuljetus satamasta A- ja D- terminaalien edestä, sekä tietysti takaisin satamaan. Ennenkaikkea kauniita lastenvaatteita Virossa on pilvin pimein, kannattaa ainakin tsekata Kaubamajan lastenosasto ja Prismat :) Itselleni tein löytöjä Lindexillä ja New Yorkerissa.

Hyppy tyhjyyteen!!

Tuliaiset Mandille:

Farkut Lindex, college Kaubamaja


Kisupaita Prisma


Superpehmoinen paita Prisma


Toppi vyöllä, New Yorker

Toppi New Yorker

Ohut neulostakki, New Yorker

Pitsi-peplum, Lindex

Toppi Lindex

Sortsit Lindex
Ja kun muut suomalaiset tyhjensi Super Alkoa, mä tyhjensin apteekkia! Virossa käydessä täytyy aina ostaa varoiks maailman tehokkainta flunssalääkettä Sudafedia (kuin Duact, mutta tehokkaampaa ja reseptivapaata), nenäsumutetta, vitamiineja ja Diasporal-magnesiumjauhetta. Nää on Virossa aika paljon edukkaampia kuin Suomessa. Lisäksi tutustuttiin Prismassa käydessä Viron ruokajuttuihin, hapukooria olisin mielelläni tuonut kotiinkin, mutta se ei olisi säilynyt niin kauaa. Se kannattaa siis hakea jonkun kylmälaukun kanssa ja juuri ennen kotiinlähtöä. Hapukoor on vähän niinkuin meidän tuntema smetana, mutta kuitenkin erilaista. Muutenkin Virossa on vaikka mitä ihania maitotuotteita ja rahkavalmisteita. Yksi erikoisuus on kohuke, rahkamakeinen, joita metsästin mutten ikävä kyllä löytänyt.
Paljon kuulee ikäviä juttuja kuinka Virossa joutuu ravintoloissa huijatuksi, joten varmaan isomman ryhmän kanssa täytyy olla tarkkana. Erityisesti Troikasta olen kuullut monta huijausjuttua, joten se kannattaa kiertää kaukaa. Me kävimme syömässä Vanhassa kaupungissa Peppersack- ravintolassa grillipuolella, ja suosittelen lämpimästi!! Ystävällinen ja nopea henkilökunta, viihtyisä ravintola ja suht edulliset hinnat. Lähtöpäivänä kävimme tutussa Amarillossa, menu sama kuin Suomessa :)

Mukavaa viikonalkua!!

- J

2 kommenttia:

  1. No niin, tulihan se raportti =) Mä jo vähän vartosin! Täytyypä ottaa toi New Yorker omalle listalle kanssa seuraavalle reissulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. New Yorkeria suosittelen ehdottomasti! Ja kohta ei tarvi kauas lähteä, syksyllä Suomi saa ekan liikkeen Hyvinkäälle :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)