1.8.2012

Täydelliset verhotangot löydetty :)


Kiitos ihanat verhotankovinkeistä! Hyviä tankoja löytyikin monta, mutta se täydellinen jäi uupumaan.
Olimme jo aikeissa naputella tilauksen Saksaan, sieltä kun tyylikkäitä ja yksinkertaisia verhotankoratkaisuja olisi löytynyt vaikka kuinka, mutta monen mutkan kautta löysimme kotimaisen kauppakoti-sivuston! Ja siellähän ne odotti- Täydelliset verhotangot, ja vieläpä edulliseti :)


 Tällainen setti lähti tilaukseen:

Metropolitan tanko mattakromi 3kpl 20; / kpl

Metropolitan kulmapala 10;

Rullo-pääty mattakromi 6kpl 2.50; /kpl

Metropolitan kannatin mattakromi 7kpl 8; / kpl

Metrolpolitan ripustusrenkaat 10kpl paketti, 3 pktia 10; / pkt
Ja ellokselta verhoiksi päätyihin nuo keskimmäisenä olevat luonnonpellavaiset 250cm pitkät verhot 30% alella 69.30; norm. 99; Keskelle kulmaan täytyy ostaa valkoista pellavaa ja ommella yksi verho.Tässä vielä muutama huonossa valossa räpsäisty kuva olohuoneesta ja ikkunoista joihin verhot ovat tulossa:


Oikealla näkyvään kulmaan terassille vievän oven yläkulmaan tulee yksi verhotanko, keskelle kulmaan kulmapalallinen verhotanko joka katkaistaan keskeltä kahdeksi lyhyeksi tangoksi ja valkoinen läpikuultava pellavaverho. Alla olevaan kuvaan tanko tulee vasempaan kulmaan.


 Tosi vaikeaa oli hahmottaa miten tällaiseen tilaan olisi verhoja järkevä laittaa ja pitkään olinkin sitä mietä ettei meille tule verhoja lainkaan. Korotetun katon vuoksi meillä kuitenkin kaikuu ja toisihan ne verhot tuohon muutoin niin valkoiseen tilaan hiukan kaivattua pehmeyttä ja kotoisuutta.

Nyt vaan odotellaan pakettia saapuvaksi ja olkkari saa vihdoin puolentoistavuoden odottelun jälkeen verhot! Ja sitä kaivattua akustiikkaa :) Tuli muuten näitä kuvia tänne laittaessa mieleen, ettei tässä blogissa ole tainnut yhtään kotikuvaa vielä vilahtaakaan? Edellisessä blogissa niitä olikin paljon, ehkä alankin tehdä myös koti-postauksia, olisko kiinnostusta? :)


-J

16 kommenttia:

 1. Ehdottomasti on kiinnostusta! :) Kiva että löysit sopivat verhotangot :)

  VastaaPoista
 2. hyvä, että tangot löytyivät :) koti-postauksia ehdottomasti, jo olohuoneen kuvasta näkee, että teillä on varmasti ihana koti kokonaisuudessaan... ja toisten kodeista saa vinkkiä ja ideoita omaan kotiin ;)

  VastaaPoista
 3. hyvä, että tangot löytyivät :) ehdottomasti koti-postauksia, jo olohuoneen kuvasta arvaa, että teillä ihana koti kokonaisuudessaan :) toisten kodeista saa vinkkejä ja ideoita omaan kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan totta! Monet vinkit olen muista blogeista omaan kotiin onkinut :)

   Poista
 4. Kivan näköinen koti teillä! Lisää koti-postauksia.:)

  VastaaPoista
 5. Uteliaisuuteni heräsi teidän ruokapöydän ympärillä olevista tuoleista, minkä valmistajan ne ovat? :) Olemme uusimmassa keittiöömme ruokaryhmää, pöytä on jo selvillä mutta valkoiset tuolit vielä ovat hakusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit on ostettu kodin ykkösestä, ne ovat valkoista keinonahkaa.
   Tässä linkki tuoleihin:

   http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=650557&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020200&categoryId=3020203

   Ovat hyvät tuolit, mutta tulee käytössä värjäytymään pitkällä tähtäimella- kuten valkoinen nahka ja keinonahka aina- huomaa jos on samalla tuolilla istunut useampana päivänä tummat farkut jalassa :/

   Poista
  2. Kiitos linkistä! No sehän se ongelma tietysti onkin että miten varjelet valkoista tuolia lapsiperheessä :D Mutta hyvältä näyttävät kyllä, pystyyhän sitä aina pyyhkimään kostealla mutta aika tekee tietysti tehtävänsä... ja ne tumman farkut :)

   Poista
 6. Mie kans liityn jonon jatkoksi :) Ehottomsti kotikuvvauksia ja paljon! :D Ihana koti, mielellään kattelen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aika laiska sisustaja, eli kun kaikki huoneet on esitelty niin kotipostaukset onkin varmaan siinä, täällä kun juuri mikään ei koskaan muutu tai vaihdu :D Mutta kyllähän näissä huoneissa riittää läpikäymistä! Kiva kuulla <3

   Poista
 7. mistä teidän valkoinen vitriini ja harmaa sohva on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on finnlandia- soffasta ja vitriini Ikean Bestå- moduuleista koottu :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)