2.9.2012

These shoes are made for walking

 Olen etsinyt ties kuinka monta vuotta joka syksy täydellisiä saappaita. Niiden tulisi olla tietyllä tapaa rouheat ja maskuliiniset, mutta ei liikaa. Ei missään nimessä korkoa, mutta ei täysin lättänätkään. Kärki ei saisi olla terävä, mutta ei myöskään liian pyöreä. Väri ehdottomasti musta, ei mitään ylimääräisiä krumeluureja. Varren pituus yli pohkeen puolivälin.
Olin varautunut jopa panostamaan näihin kenkiin rahallisesti enemmän kuin mihinkään kenkiin koskaan ennen, sillä tiesin että näitä kenkiä todella käyttäisin. Mutta budjetin roimasta nostosta huolimatta täydelliset saappaat loistivat poissaolollaan. Viikko sitten kulutin aikaa Ideaparkissa ja löysinkin ihan mukiinmenevät saappaat Koo Kengästä. Ei etsimäni, mutta ihan ok. Hintakin piirun alle sadan. Jo poislähtiessä päätin että antaa olla, onhan ne kuitenkin aika lähelle etsimääni- pakko ne nyt on ottaa! Juoksin ulko-ovelta Koo Kenkään kun yhtäkkiä ohi kirmatessa silmäni osuivat Dinskossa hyllyllä nököttävään kenkäpariin. Jarrutin ja tein nopean U-käännöksen, nappasin kengät hyllystä- oma koko, täydellinen pari, juuri etsimäni, hinta 65; !!!


Match made in heaven, call me crazy <3


- J

2 kommenttia:

 1. Ihanat bootsit! Ja kivaa löytää näitä hieman vanhempien (aikuisempien?) ihmisten blogeja – hassua, että noissa kaikissa ikää kuvaavissa sanoissa on jotenkin semmoinen ikävä kaiku :D NOMUTTA samanikäisten blogeja sitten. Liityn lukijaksi, täällä näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään niistä itsekin :)

   Joo, mäkin olin ensin että "Whaat?? Minäkö vanha??", mutta juu, aikuinen ainakin ;)
   Kiva että viihdyt, tervetuloa!! Käypäs katsastamassa tuossa oikeassa sivussa olevaa blogilistaa "muutama suosikki", siinä vaikka mitä ihania aikuisten naisten kivoja blogeja :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)