29.10.2012

25% ALE HM
Mukavaa maanantaita! Halusin tulla jakamaan kanssanne 25% alekoodin H&M:nettikauppaan :) Joulukin on henkkiksellä jo vahvasti esillä ja kaikkea ihanaa sen tiimoilta sivustolta löytyykin, mutta minäpä olen tätä alekoodia kärkkynyt ihan muusta syystä ;)


 Käytin oman alekoodini tähän ihanaan hopeanhohtoisen beigen sävyiseen satiinipäiväpeitteeseen, josta meillä löytyy jo nuo allaolevat tyynyt. Peitto on normihinnaltaan (99;) sen verran arvokas, etten ole sitä täydellä hinnalla raaskinut ostaa.

Vaikka meidän olemassaolevakin päiväpeite on beigeä satiinia, tyynyt ja peitto ovat silti keskenään eri väriset. Ei paljon, mutta kuitenkin sen verran että se häiritsee.
Kuvien huikean kirkas valo on peräisin siitä lastenhuoneeseen tilaamastani kristallivalaisimesta, josta postasin täällä. Kuten todettu, lastenhuoneen katosta se peitti liikaa tähtitaivaan ledejä, joten sinne tilattiin uusi valaisin ja tämä päätyi meidän makkariin. Ihana on! 


Kivaa viikonalkua!

- J

6 kommenttia:

 1. Onpas mukava nähdä tuo Cosmos-plafondi käytössä eikä vain Anttilan nettisivuilla, sillä oma Cosmokseni odottaa vielä noutoa postissa :) Hyvältä näyttää! Olen lukenut blogiasi ihaillen ja uskaltauduin viimein kommentoimaan :) Erityisesti diy sängynpääty postaus herätti meillä kiinnostusta, sillä mieheni lupasi tehdä meille sängynpäädyn beigestä satiinikankaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas mukava kun kommentoit! Aina tänne uskaltaa kommentoida :)
   Cosmoksesta oli vaikeaa saada hyvää kuvaa, ilman valoa se ei näy kun on liian hämärää ja valot päällä sen valo on niin kirkas ettei itse valaisin juuri kuvissa erotu! Mutta tosi kaunis se on :)
   Sängynpääty oli tosi helppo tehdä, tsemppiä projektiin!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kiva päiväpeitto, oon itekin etsinyt jotain samantyylistä:)!

  http://fanskufanni.blogspot.fi
  KISS MY FASHION!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan tilausta menemään, 25% ale tuntuukin jo tuossa hinnassa :)

   Poista
 3. Hei,
  Halusin vain tulla kertomaan, että blogisi on mahtava. Olen täysin koukussa ja en malta odottaa uusia postauksia :)Haluaisin tietää minkälainen sänky tuo teidän oma on ilman tuota päätyä.
  Itselläni on myös nimittäin projektina tehdä sängyn pääty itse. Luuletko, että se onnistuu ns. jenkkisänkyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi kiitos ihana :)
   Sänky on sellainen runkopatjallinen, eli ei ole mitään ns. sänkykehikkoa pohjineen johon päälle túlisi patjat. Mutta toi päätyhän ei tule sänkyyn millään lailla kiinni, se asetetaan seinään nojaamaan ja sänky työnnetään siihen kiinni. Sänky kuitenkin painaa sen verran että siinä pysyy eikä mihinkään pääse liikkumaan! Uskoisin siis toimivan ihan missä sänkymallissa tahansa.
   Tsemppiä projektiin!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)