22.10.2012

Audio de Luxe


Tulette huomaamaan otsikon ironisuuden :) 

Olin kauan kaivannut keittiöön radioa. Ei ole järkevää pitää isoa tauluTV:tä päällä vain yleisen mölyn vuoksi jota ilman ei osaa olla. Jos kylpisin rahassa, olisin oitis hankkinut meille mölyntuottajaksi Tivoli Audion Model One Radion, valkoisena tietenkin. Tämän kaunokaisen lähes 200; hinta tuntui kuitenkin aika suolaiselta!


Kun alkusyksystä tein Clas Ohlosonille tilausta kahdenkymmenen prosentin alennuksesta ja postikuluttomuudesta seonneena, klikkasin meille myös tämän:


 Ei ehkä ihan alkuperäisen ajatuksen veroinen, mutta hintaan 11.96; nappiostos! Radion valitsin kiiltävän valkoisena koska se sopii meidän keittiön kiiltävän valkoisiin kaapinoviin. Värejähän löytyy 11 erilaista, joten varmasti joka tilaan löytyy sopiva. Radion ollessa päällä, noissa kanavanvalinta- ja äänenvoimakkuusnapeissa palaa kirkkaan sininen valo. En nyt varsinaisesti ollut tästä innoissani, mutta toisaalta vieressä sijaitsee Samsungin kylmälaitteet joissa palaa samainen kirkkaan sininen näyttövalo :)Ja mikä tärkeintä....


... se istuu nurkkaansa kuin nappi silmään! Keittiössä on meillä jostakin syystä kaikkein huonoin kuuluvuus niin kännyköille kuin radiollekin, joten tuo antenni on tarpeen. Paremmilla kuuluvuusalueilla sitä tuskin edes tarvitsee ylös nostaa. Radio toimii sekä verkkovirralla että pattereilla, joten rumista roikkuvista johdoistakaan ei tarvi kärsiä.Audio de Luxe ei siis ehkä ollutkaan ironinen otsikko! Mukavaa alkanutta viikkoa :)


- J

4 kommenttia:

 1. Ei pöllömpi löytö!

  VastaaPoista
 2. Toimiiko laite pattereilla? Ettei tarvita sähköjohtoa? Siinä tapauksessa menee meillä heti tilaukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toimii! Kuten kuvasta näkyy, meilläkin patterit sisällä jottei tarvitse kärsiä rumista johdoista :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)