8.10.2012

Eräjormat


 Mies tykkää kalastaa. Minä en. Niimpä arvoin melkein lähtöaamuun saakka lähdenkö mukaan kalaretkelle johonkin Jumalan selän taakse palelemaan. Kuin huomaamatta kuitenkin halusin lähtöä edeltävänä iltana Prismasta itselleni pipon (mulla ei siis ollut ennen pipoa) ja mies päätti että pipoa ei saa ellei aio lähteä retkelle. Siispä musta tuli eräjorma! 
Kuinka ollakkaan, koko eilisen päivän tuli vettä kuin Esterin p*stä, joten kalaretki sai vähän turhan ankeat olosuhteet. Niimpä hyppäsimme Torisevan rannasta autoon ja jatkoimme matkaa miehen isovanhempien mökille jossa minäkään en koskaan ollut käynyt eikä mieskään yli kahteentoista vuoteen :) 
Kalaa ei siis saatu, mutta hullaannuin kuvailemaan ruostuneita nauloja!Anoppi ja anonymiteettitähti ;)


Että sellanen kalaretki.


Pakko muuten hehkuttaa tuota mun kuvassa näkyvää ulkoilutakkia. Se on Prisman lastenosastolta (kokoja löytyy 170 asti), pitää täysin vettä, on lämmin ja kivannäköinen! Jotain softshell- matskua. Ja mikä parasta, hinta 35; Äitini etsi itselleen tuon väristä vettä kestävää ulkoilutakkia ja löysikin monta mm. Peakin ja Luhdan mallistoista: yhdenkään hinta ei ollut alle 140; Sitten bongasin loppukesästä Prisman mainoksesta tuon takin, vinkkasin siitä äidilleni ja hain samaisen takin itsellenikin- Huippu :)

- J

2 kommenttia:

  1. =) Mutta mä olen niin ylpeä susta, sä lähdit eräjormaileen, siitä viis, että ei päässyt kalaan ;D <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)