30.10.2012

Jouluksi Kotiin - b l a n c o muuttaa!!


Vihdoin saan paljastaa teille mielessäni ja kielenkin päällä jo tovin pyörineen salaisuuden:

Blogini muuttaa marraskuussa CASA Blogit- sisustusblogiportaaliin! Olen tästä muutosta enemmän kuin innoissani, huikeaa päästä osaksi niin hienoista ja upeista blogeista koostuvaa tiimiä (special<3 Imagelle!) :)

Teidän lukijoiden ei tarvitse muuton yhteydessä huolehtia mistään, bloggerin kautta voitte edelleen blogiani seurata. Automaattinen siirto tulee toimintaan pian muuton jälkeen marraskuun alussa. Toivonkin koko sydämestäni että te muuttaisitte kanssani uuteen osoitteeseen ja nähtäisiin siellä!! Ilman teitä tämä touhu olisi niin tylsää ja merkityksetöntä <3


Mikä on CASA Blogit?


CASA Blogit on uuden aikakauden sisustus- ja lifestylemedia. CASA Blogit liittää yhteen portaaliin joukon Suomen suosituimpia sisustusblogeja ja yhdistää ne innovatiiviseksi mediakokonaisuudeksi.

CASA Blogit tarjoaa monipuolista sisältöä kaikille sisustamisesta ja kodin laittamisesta kiinnostuneille ja pyrkii tavoittamaan kaikki sisustamisesta, remontoinnista ja rakentamisesta kiinnostuneet ihmiset ympäri Suomen, ikään ja sukupuoleen katsomatta. CASA Blogien tavoitteena on edistää suomalaista sisustuskulttuuria ja tuoda uusia ideoita kotien sisustamiseen ja remontoimiseen. CASAn lukijat ovat edelläkävijöitä, jotka rakastavat sisustusta, kodin tuunaamista ja tyylikkyyttä ja uskaltavat tehdä persoonallisia ja rohkeita ostopäätöksiä. He haluavat vaihtoehtoja perinteisille sisustuslehdille ja löytävät sisustusblogeista inspiraatiota ja ideoita. CASA on espanjan kielen sana, joka tarkoittaa kotia.


CASA Blogithan on nimensäkin puolesta mitä osuvin koti Casa b l a n c o l l e !  Kun blogia perustaessani mietin nimeä, päädyin espanjaan; Casa blanco = koti valkoinen :)
Hui kun jännittää, nähdäänhän CASAssa?


- J

20 kommenttia:

 1. Jep, mie ainaki seuraan perässä :)

  VastaaPoista
 2. Tietty muru! T: Pirpana

  VastaaPoista
 3. Onnea muutosta! Hieno juttu! Perästä tullaan :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa murunen kotiin. <3
  Täällä odotellaan jo... :)

  VastaaPoista
 5. Voih, en koe tuota CASA-portaalia millään muotoa laadukkaana. Blogisi olisi erottunut edukseen täällä paljon paremmin.
  T: Minsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä että olet tuota mieltä, itse taas olen aivan toista mieltä. Villinä bloggaajana saa tehdä erottuvuuden eteen kasapäin töitä, eikä se silti välttämättä johda mihinkään. Kova työ ei tähän lopu, mutta sen tulokset myös alkavat pitkällä tähtäimellä näkyä.
   Koen blogini sopivan myös CASA-portaaliin hyvin, itse pidän sen tavasta toimia ja kohdella bloggaajiaan. En myöskään ymmärrä miten blogini, jonka sisältö ei muutu millään tavalla muuton myötä, portaalissa erottuisi jotenkin vähemmän edukseen? Paitsi jos pelkäät että alan mokailla big time, niin se on julkisempaa ;D

   Poista
  2. No johan sen tuolla ylempänä kirjoitin: siksi koska muut blogit kyseisessä portaalissa eivät ole laadukkaita (ainoastaan yhdessä laadukkaat kuvat ja teksti sujuvaa), joten siinä on vaara että seura tekee kaltaisekseen.

   Poista
  3. Mutta eihän sun ole mikään pakko niitä laaduttomiksi kokemiasi blogeja seurata??
   Siellä portaalissakin saa ihan itse päättää ja valita mitä blogeja seuraa. Meistä portaalissa mukana olevista blogeista jokainen kirjoittaa itsenäisesti omaa blogiaan, sen enempää tuskin alamme toisiamme muistuttaa kuin koskaan ennenkään bloggerin kautta kirjoittaessa.
   Ja kuvien laadusta; itse kuvaan aataminaikaisella pokkarilla, joka pysyy hädintuskin kasassa tiukkaan ympärisidotulla ponnarilenkillä, voiskohan ne kuvat enää yhtään huonompilaatuisiksi mennä :D

   Mutta, tämähän on kaikille vapaaehtoista, niin bloggaajille kuin lukijoillekin, joten jos alkaa ärsyttämään niin senkun poistuu sivulta. Kaikkia ei pysty miellyttämään eikä kaikkien myöskään tarvitse tykätä!

   Poista
 6. Onneksi olkoon toivomastasi saavutuksesta, ihanaa kun saavuttaa tosiaan jotain, mitä on halunnut. :) Täällä seuraillaan edelleen, portaaliin siirtyminen kun ei ole kynnyskysymys blogien seuraamisessa!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)