24.10.2012

Messusatoa


Multa on kulunut muutama vuosi etten ole syystä tai toisesta käynyt ent. Kauneus&Terveys- messuilla eli nykyisillä I love me- messuilla. Mutta nyt olen kyllä tosi iloinen että tuli lähdettyä!! Perjantain ammattipäivään osallistumisen mahdottomuus harmitti vain hetken, lauantainakin paikalla oli useita ammattiedustajia joilta oli mahdollista ostaa tuotteita tukkuhintaan- mahtavaa :) Täydensinkin töihin Glamlac- geelilakkoja ja kynsihileitä, ihan mieletön valikoima! Edustajia oli ilokseni useista maista Suomen lisäksi, mikä varsinkin näin ammattilaisen kannalta oli tosi hyvä juttu- löysin tuotteita ja merkkejä joihin törmääminen muutoin olisi mahdollista vain lähtemällä alan messuille ulkomaille.

Ystäväni kanssa harmittelimme vain, että olimme varautuneet vain lauantain messuihin- siellä olisi helposti kulunut kaksi päivää, joista toisen olisi voinut pyhittää mielenkiintoisille luennoille, ja toisen osastojen kiertelylle. Näiden messujen kohdalla näki myös selvästi, että kosmetologien alan omat messut SKY- messut, ovat tulleet tiensä päähän: valtavaa muutosta modernimpaan, mielenkiintoisempaan ja raikkaampaan suuntaan tarvitaan, jotta nämä messut eivät täysin syrjäytä alan omia ammattilaismessuja!
Töihin tekemieni löytöjen lisäksi hankin itselleni ihanan laukun, Michael Korsin Hamilton Satchelia odotellessa tämä David Jones hoitaa sijaisen virkaa paremmin kuin hyvin :) Mustaa krokokuosista kiiltonahkajäljitelmää kultaislla yksityiskohdilla. (Näyttää hyvällä mielikuvituksella myös hiukan Hermes Birkiniltä...) On lisäksi tarpeeksi tilava minun käyttööni, jolle LV Neverfullkin on Alwaysfull ;) Tällä osastolla oli myynnissä paljon erehdyttävästi mm. Guessin, Hermesin, Longchampin ja Juicy Couturen laukkujen näköisiä kauniita laukkuja, murto-osalla esikuviensa hinnoista. 

Nyt on vihdoin musta laukku, joka ei riitele kultaisten asusteiden kanssa!
 


Syys- ja talvikautena meillä juodaan paljon teetä, oikeastaan joka ilta, joten Forsmanin ihanalta tee- osastolta oli mahdotonta lähteä tyhjin käsin. Kolme teepakkausta vitosella oli tuntuva messutarjous! Valitsin maut fiiliksen mukaan: herkuilta kuulostivat Suklaa, Rooibos Aavikkokerma ja Talven Taika, joka on maustettu puolukka-vaniljaöljyllä- nam! Jälkeenpäin harmitti miksen samalla hankkinut täältä myös joululahjoiksi, valikoima oli tuntuvasti kattavampi kuin missään kaupoissa.

Myös Himalajan ruususuolasta oli Jalokivigallerian osastolla niin hyvä messutarjous, että yhden pussin sijaan (mikä olisi siis meille riittänyt mainiosti), ostin kolme kilon pussia suolaa :D Riittää hetkeksi!
Lisäksi muutama joululahjakin löytyi, niistä ei tosin voi täällä mainita enempää :) Kaikenkaikkiaan aivan ihanat messut, paljon mielenkiintoisia näytteilleasettajia, luentoja ja kiva fiilis! Ainoastaan Hää- puoli oli todella suppea, tai sitten vain odotin siltä enemmän.

Entäs mikä jäi kaivelemaan? Olisin halunnut perehtyä enemmän superfood- osastoihin, vitamiini- ja mineraali- osastoihin ja ylipäätään hyvinvointipuoleen enemmän. Kaikki mielenkiintoiset luennot jäivät myös väliin. Aika ja jaksaminen yhden päivän osalle ei vaan enää riittänyt. Ensi vuonna sitten! 

Mites te muut, tykkäsittekö messuista ja teittekö kivoja löytöjä?


- J

2 kommenttia:

 1. Täältä meiltä tuppulasta asti ei tule meesuille useinkaan lähdettyä :/ Nuo kynsikoristeet ja muut ihanuudet kyllä nyt vähän rupes kaiveleen, dääm :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämän reilun sata kilometriä vielä jaksaa messuille reissata, mutta siinä se raja menis mullakin!

   Oli kyllä ihan huippumessut, parhaat aikoihin! Näille ehdottomasti myös ensi vuonna :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)