12.10.2012

Prinsessapeti ja uusi valaisintilaus

TGIF!

On ollut sellanen viikko että oksat pois- huh! Vielä huomisen rutistus ja sitten alkaa viikonloppu :)
Tilasin Mandin huoneeseen tosiaan sen ihanaisen kristallisen valaisimen ja upea se onkin!
Mutta kuten vähän pelkäsinkin, se oli sittenkin liian iso huoneen kattoon, peitti liikaa tähtitaivaan ledeistä. Valaisin päätyi meidän makkarin kattoon johon se sopiikin täydellisesti täydentämään pientä luksusfiilistä, joka koostuu hopeanhohtoisesta tapetista, satiinisista verhoista ja päiväpeitteestä sekä paljettisista hopeisista tyynynpäällisistä. 

Päädyin uuden lastenhuoneen valaisimen etsinnässä jälleen Netanttilan sivuille ja tilasin Mandille valaisimen jota jo aikoja sitten sinne ajattelinkin. Nimittäin tämän:


Taiga- valaisin valkoisena kristalliprismoilla. Aika prinsessavalaisin tämäkin :)
Onni oli matkassa tässäkin löydössä, nyt sen nimittäin sai plussakortilla hintaan 29.95; ! 

Nyt on uusi verhokatoskin perhosineen paikoillaan ja saanut hyväksyvän vastaanoton kuten arvata saattaa :) Metreittäin valkoista tylliä ja vaaleanpunaisia kimaltavia perhosia, ihme jos ei kelpaisi! Verhokatos on Ikeasta ja perhoset Tiimarista.

 Mandin huoneen seinätarra on Tarravimma- nettikaupasta, viirinauha itsetehty, tähtivalaisin Citymarketista, verhotangot Ellokselta, tähtityyny Sateenkaarentaa- verkkokaupasta, turkistyynyt H&M, toinen koiruus itsetehty ja toinen Ruotsin tuliainen, enkä edelleenkään muista harmaanruskean seinämaalin koodia (sitä kuitenkin joku aina kysyy)- puuh!! :D

Sunnuntaina järjestän meillä Living & room- sisustuskutsut, joten huominen menee töiden jälkeen leipoessa ja siivotessa koti sisustuskutsu-kuntoon- mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan ;) Leivontalistalla on ainakin suklaiset whoopie-leivokset, nam!

Ihanaa viikonloppua kaikille!!


- J


1 kommentti:

  1. moikka. koska oot ton tyynyn ostanut sieltä sateenkaarentaa.fi? en löytänyt sitä sieltä. minkä merkkinen toi tyyny on?

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)