30.10.2012

Strömsö ei ole täällä


Vitsit nää maalaushommat ei ole kyllä meidän heiniä! Joku ehkä muistaa edellisen blogin puolelta ne tuskanhien värittämät kertomukset työhuoneen "betoniseinä-lookin" maalaamisesta, maalia kului pieneen seinänpätkään litratolkulla, purkkeja ja sävyjä oli viittä-kuutta erilaista ja aikaa sekä rahaa paloi.

 
 Tässä seinä oli jo maalattu kolmella eri maalilla ja kaikki huonoksi todettuina hankittiin vielä kolme maalia lisää: yksi harmaa näytti liilalta, toinen siniseltä ja kolmas vihreältä....

Vihdoin ja viimein seinästä saatiin siedettävä, itseasiassa aika kivakin!Nyt maalausvuorossa on meidän käytävän pitkä seinänpätkä, jossa on lattiavalot. Juuri noiden valojen vuoksi halusimme seinään tavallisen valkoisen maalin tilalle jonkun kivan efektimaalin tai struktuuripinnoitteen, jota alhaalta tuleva valo korostaisi. Sitten löysin taas ihanan seinämaalikuvan, tämän siis:

Kyselinkin teiltä vinkkiä tämän seinäpinnan toteutukseen ja pohdin mahtaisiko tässä toimia pohjamaalina Tikkurilan kauniin greige seinämaalisävy Laasti.
Eräs lukijani kommentoi että hänellä Laasti näyttää seinässä tosi vaalealta, hädin tuskin erottuu valkoisesta vierusseinästä. No, päättelin että siinä tapauksessa käytävän seinästä ei ainakaan voi tulla liian tumma, joten päätimme telata laastin seinään. Ja kuinkas kävikään...Seinässä se näyttää paitsi hirvittävän tummalta ja myös vihertävältä! Tämän pidemmälle laasti ei seinässä päässyt, täytyy mennä ostamaan lisää paperinvalkoista seinämaalia ja haudata ajatukset struktuuriseinästä- ainakin maalilla toteutettavasta.
Laastista maalisävynä kyllä tykkään edelleen, eteisaulassa se sitten taas toimii loistavasti. Ja erottuu meillä kyllä valkoisista seinistä selvästi, liekö valon määrällä sitten osuutta asiaan.

Ääh. Just nää epäonnistuneet yritykset masentaa ja vie kaikki innostuksen rippeetkin mennessään. Onko se valkoinen seinä nyt sitten niin paha tai tylsä? No onhan se, tylsä ainakin, mutta just nyt se tuntuu ihan hyvältä ajatukselta. Seuraavaa innostuksen ja inspiraation puuskaa odotellessa!


- J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)