Oletteko sisustuslehtien sivuilla tai Pinterestissä törmänneet näihin ihanuuksiin? Hollantilaisen Zenzan tuotteet valmistetaan Egyptissä taidokkaasti käsityönä. Ripaus modernia mystiikkaa ja etnisyyttä sopii vaativammankin sisustajan makuun :) Kerrassaan upeita valaisimia!


Minulla on ilo ja kunnia esitellä Zenzaa Suomessa edustava yritys, Livings! Maaliskuussa 2012 avatun Livings- verkkokaupan takaa löytyy kaksi sisustukseen intohimoisesti suhtautuvaa naista, joiden yhteisyrittäjyyden siemen alkoi itää kampaajan ja tämän asiakkaan kampaamokäyntien aikana. Hiusten värjäyksen ja leikkuun aikana vaihdettiin kuulumiset sisustushankinnoista ja työn alla olevista remonteista, sekä selattiin sisustuslehtiä.
- Kerran huomiomme pysäytti kuva, jossa yksinkertaista huonetilaa vallitsi Zenzan valmistama, etnisen kaunis valaisin. Otimme yhteyttä valmistajaan, ja päätös Zenzan tuotteiden ympärille rakennettavasta verkkokaupasta syntyi varsin nopeasti, Katja kertoo.Syntyi Livings- verkkokauppa, joka on erikoistunut uniikkeihin, käsityönä valmistettuihin hollantilaisen Zenzan valaisimiin. Valikoimiin kuuluu myös käsityönä tehtyjä yksilöllisiä sisustuksen pientarvikkeita ja tekstiilejä joiden valmistajia on Zenzan lisäksi mm. Greenapple Iso- Britanniasta. Livingsin kautta voit tilata edellä mainittujen merkkien kaikkia tuotteita, lisäksi  Andrew Martinin tapetteja ja kalusteita sekä Zimmer+ Rohden kankaita.

Blogiyhteistyön merkeissä sain valita Livingsiltä jotain meille mieluista ja sopivaa, ja voitte uskoa että valinta oli vaikea! Upeita valaimia tyydyin vain ihastelemaan, meillä ei tällä hetkellä olisi niille arvoistaan paikkaa. Sisustusesineitä sen sijaan ei koskaan voi olla liikaa ja niille on helppo löytää paikka kotona! Tässä meidän suosikkeja:


Arvaattekos mikä kollaasin ihanuus meille kotiutuikaan...?

Pitkällisen pohdinnan jälkeen valitsin meille tämän Zenzan upean säilytysjakkaran :) Eteiseen kaivattiin jotain pientä jakkaraa jolle voisi istahtaa kenkiä pukemaan ja tasoa, jolle laskea sisään tullessaan käsistään postit, avaimet, käsilaukun jne. Tässähän on molemmat samassa paketissa! Plussana vielä kannen alla oleva reilu säilytystila koiran ulkovaatteille, sateenvarjoille ja muulle tarpeelliselle jonka haluaa pitää helposti saatavilla mutta poissa silmistä :) Jakkara on todella tukevaa tekoa, siinä on taotusta metallista valmistettu alaosa ja puinen, valkoiseksi maalattu helmiäisellä koristeltu kansi.
Keksin tälle samantein vaikka kuinka monta käyttötapaa; pieneen olohuoneeseen sohvapöydäksi- kannen alle saa piiloon niin sisustuslehdet kuin kaukosäätimetkin, vaatehuoneeseen pukeutumistuoliksi, yöpöydäksi... itseasiassa näittekin tämän ihanuuden jo aiemmassa postauksessa eteisaulassa, päällään kynttiläasetelma. En siis tiedä raaskinko tätä sittenkään laittaa eteiseen josta sen kyllä näkisi heti sisään tullessa ja jossa sillä olisi selvä funktio, mutta muutoin se olisi siellä piilossa. Pitäiskö tilata toinenkin? ;)

Mites siellä, ihastuitko Zenzan etnisen mystiseen tyyliin?

Ihanaiset Katja ja Annukka Livingsiltä halusivat muistaa myös Teitä, blogini lukijoita tarjoamalla -10% alennuksen verkkokauppaan! Syöttäkää vain koodi  BGJ10  kassalla niin saatte alennuksen. Koodi on voimassa tämän vuoden loppuun. Tervemenoa ihastumaan :)KOODILLA   BGJ10