26.11.2012

Prinsessan oma joulupuu

Moikka!
Pyhitin eilisen lepopäivän Ikealle, ja väenpaljoudesta päätellen niin teki moni muukin! Mutta hyvin sinne sekaan mahtui :) Tällä kertaa en niinkään hakenut juttuja kotiin, vaan töihin toimistokalusteita, mutta aina siinä samalla tulee jotain pientä kivaa hankittua omaankin kotiin. Viime kerralla yritin etsiä muovisia pikkukuusia mutta ne olivat myyty loppuun. Tällä kertaa kotona koneella katsoin että niiden varastosaldo oli hyvä, mutta kuinkas ollakkaan- loppuunmyyty kun Ikeaan asti pääsin. Ystävällinen myyjätyttö kuitenkin lupasin myydä meille viimeiset somisteina olleet kuuset, ja niimpä saimme kuin saimmekin pari kuusta mukaan! Meidän kuusi pääsi Mandin huoneeseen tytön omaksi joulupuuksi :)On kyllä harvinaisen aidon näköinen muovikuusi, mutta ei aidon lailla pelkoa että pistelee tai kaatuu kun pienet kätöset kuitenkin kielloista huolimatta haluavat mennä uudelleenjärjestelemään kimaltavia pinkkejä palloja ;)


Kuuseen kieputin vielä paristokäyttöisen valonauhan, illalla pimeässä toimii yövalona ja korostaa hienosti pienten glitterpintaisten pallojen välkettä.Edellisellä Ikea- reissulla hankin legoille tuon valkoisen suuren kannellisen peltiämpärin joka onkin siihen tarkoitukseen mitä parhain!On muuten äärimmäisen haasteellista yrittää kuvata näin hämäränä vuodenaikana, varsinkin kun en halua käyttää salamaa. Mielestäni se viimeistään kovuudellaan pilaa kaikki kuvat, mutta vaihtoehto on sitten keltaiset, pimeät kuvat, jotka kuvankäsittelynkin jälkeen ovat yhtä pikselimössöä. Huoh. Mutta hiukan vaihtelua lainattuihin inspiskuviin :)
Käytiin aamulla joulukuusien kasvattajan luona valitsemassa meille joulukuusi. Se on hyvä valita nyt, kun kuuset vielä näkee ilman lumikuorrutusta (joka säätiedotusten mukaan pitäisi saapua vielä tällä viikolla!). Hiukan kyllä tuntuu hassulta miettiä joulukuusta ja koristeiden esillekaivamista kun ulkona ruoho vihertää...
Joko siellä on joulufiilis löytynyt vai olenko ainoa jolla se loistaa poissaolollaan?

Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)