Yhdellä pöydällä oli tehty kivoja asetelmia hyvin aidonnäköisistä pikku- muovikuusista kapeissa keramiikkaruukuissa. Itse kuusia emme valitettavasti löytäneet, liekö ne jo loppuunmyytyjä? Mutta valkoisiin keramiikkaruukkuihin ihastuin, niitä lähti mukaan pari kappaletta. Kotoa löysin Tiimarin ei -niin- aidonnäköisiä- pikkukuusia, ja laitoin ne ruukkuihin. Kuusien ympärille kiedottu pellavainen juuttikangas toistaa täysin olohuoneen verhojen sävyä ja luo kivaa särmää asetelmaan!
 Ohjeen betonisen kynttiläalustan tekoon löydät täältä.

 Ruukut: PAPAJA 2.99; / IKEANappasin myös pari tekoturkis- taljaa meidän murheenkryyni- aulaan Bestå- penkille. Nämä tekotaljat eivät ole tietenkään aidon veroisia tunnultaan, mutta suloisen pehmoisia kyllä! Ja mikä tärkeintä, puhtaanvalkoisia, joita aidot taljat eivät ole.
Murheenkryyni tämä tila on siinä mielessä, ettei sillä ole mitään funktiota. Se on vaan! Sen vuoksi siihen on äärimmäisen vaikeaa keksiä mitään sisustuksellistakaan juttua. Tähän seinällehän mietin sitä valokuvakollaasia, mutta koska vastakkaisella seinällä on suuri ja todella näyttävä peili, pelkäsin kollaasin sekoittavan pakkaa liikaa ja tekevän tilasta liian rauhattoman. Jotakin tuo nurkkaus kyllä selvästi kaipaa, en vain keksi että mitä.


Taljat: TEJN 14.99; / IKEATässä vielä kuvaa vastakkaiselta aulaseinältä jossa tuota massiivista peiliä näkyykin. Peilin alla suuri kromilyhty ja ihana jakkara / pikkupöytä, jolle tein kynttiläasetelman Aalto- vadista, hopeisista tuikkulaseista ja peuransarvista. Tuosta pikkupöydästä muuten tulossa lisää asiaa myöhemmin, aikas kiva juttu! ;)