23.11.2012

Uhmaikä ja uudet kengät

Mukavaa perjantaita!

Täällä on ollut kiireinen viikko. Työrintamalla tapahtuu kaikkea uutta (ja kivaa), mutta vähemmän kivaa on uhmaikäisen super-uhmakaudet! Nyt on meneillään taas yksi niistä. Kaikessa väitetään vastaan, itku-potku-raivarit on hyvä ottaa mooooonta kertaa päivässä, varsinkin kun ollaan jo myöhässä hoidosta. Kun hoitoon päästään, ripustaudutaan äitiin (joka vielä muutama minuutti sitten oli "ihan tyhmä") kuin hukkuva oljenkorteen, hoitotäti raastaa lopulta kirkuvan lapsen sylistä ja äiti lähtee itku kurkussa töihin. Koko päivä menee huonolla omallatunnolla. Miksi? Koska jätin lapsen hyväksi havaittuun hoitopaikkaan? Koska en antanut aamulla pukea päälle vain vaaleanpunaista tyllihametta? Koska pipo oli vääränvärinen? Koska joka päivä ei ole namipäivä? Just niin, ei mitään syytä! Vain äidit voivat kehittää huonon omantunnon mistä tahansa lapseensa liittyvästä ja täysin ilman järkevää syytä. No tää on nyt tätä ja kohta sitten jotain muuta!
Asiasta toiseen, uusiin kenkiin! Oon aikamoinen vilukissa ja kaikista pahinta on kylmät varpaat- siispä ostin ensimmäistä kertaa itselleni kunnon talvisaappaat. Joo, tiedetään, hätävarjeluliioittelua, ulkona on +10 astetta! En sellaisia ihania kymmensenttisellä korolla varustettuja luistimia, en myöskään australialaisia karvatallukkaita. Ostin järkevät kengät, voitteko kuvitella?! Taidan tulla vanhaksi ;)


Timberlandin super-lämpimät nahkaiset Mukluk- saappaat. Vedenpitävät, teddyvuoriset, sikakalliit. Ja niin ihanat jalkaan <3 Nyt on taas yksi hyvä syy odottaa pakkaskelejä :)
P.S. Olen pahoillani verbaalisesti häkellyttävän kekseliäästä otsikosta, nyt vaan ei pystynyt parempaan ;)
Mites siellä, joko odotat lunta? Vai onko jo jossain päin Suomea maa valkoinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)