13.12.2012

Fischer & Fischer

Kuka osasi yhdistää otsikon allaolevaan kuvaan? (Ei, ei liity kalastukseen millään tavoin ;) ) Jokainen hifi- mies ja hifi- nainen tietää!! Tai ainakin jokainen, joka arvostaa loistavaa äänentoistoa :)En ennen juurikaan perustanut näistä äänentoistohommista, kunnes vuosi sitten olin Fischer & Fischerin osastolla töissä High End- messuilla jolloin tapasin myös itse suunnittelijan Thomas Fischerin. Oikeasti- lähteehän näistä ääntä aivan eri tavalla kuin jostakin pikku-blastereista ;) Ja onhan nämä tajuttoman hyvännäköiset! Näiden kautta musiikkia ei enää kuunnella, se koetaan.


Huomaa kaiuttimien asettelu, mittasuhteet ja etäisyydet on hyvä opetella ja säätää oikein!
Saksalaisen Fischer & Fischer :n kaiuttimet valmistetaan yli 500 miljoonaa vuotta vanhasta liuskekivestä, jota louhitaan vain muutaman kilometrin päässä itse kaiutinverstaasta.
Järkähtämätön liuskekivi on kaiutinmateriaalina erinomainen. Kerroksittaisen rakenteensa ansiosta se on resonoimatonta, joten äänienergia ei karkaa kotelon kautta ympäriinsä huoneeseen vaan siirtyy kaiutinelementtien kautta suoraan kuuntelupaikalle. Tuloksena on hämmästyttävä dynamiikka ja tarkkuus, joka vie mukanaan.Fischer & Fischerin kaiuttimet ovat myös sisustuselementti: kaunis ja aina yksilöllinen kivipinta on elävä ja helppohoitoinen. Kaikki mallit ovat saatavissa myös hiottuina ja valitsemallasi värisävyllä maalattuina. Meillä olevat kaiuttimet ovat luonnonkivipintaisia ja näillä 550- sarjan kaiuttimilla on korkeutta 125 cm ja yhdellä kaiuttimella painoa huikeat 122 kg! Miten niin pieni on kaunista...? ;)


SN 550
Harmi, että nämä ovat meillä vain hoidossa ;) Kyllähän ne meille sopisivat pysyvästikin!

Hintatiedot ja tiedustelut Suomessa: Ataria Oy
Fischer & Fischerin kotisivut: Fischer-Fischer.de

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)