Panostimme
tänä vuonna erityisesti erilaisiin salaatteihin. Kokeilin ensimmäistä
kertaa tehdä suolasienisalaatin itse ja siitä tuli yllättävän hyvää!
Äitini teki perinteen mukaan laatikot ja kalkkunan, samaten lohi
kummeiltani. Kinkku paistettiin aatonaatto-iltana.
Jälkkärinä oli tätä jo tutuksi tullutta makean raikasta karpalo- kinuski juustokakkua, jonka reseptin löydät täältä. Kakku toimi loistavasti raskaan jouluaterian tasapainottajana vaikkei mikään painonvartijan kakku olekaan! Puolukat tekevät kakusta kivan raikkaan.
Nyt voikin sitten heittäytyä mahan viereen sohvalle ohhoolleen! :D
Onko omassa joulupöydässäsi jokin ruokalaji mitä ilman joulu ei yksinkertaisesti tunnu joululta? Ja mites se ähky, tuliko mussutettua? ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaunis kiitos kommentistasi! :)