Huurteinen metsä ja luminen maa. Otsaasi enkeli koskettaa.
Lävitse roudan ja paksun jään taivas tuo lämpöään.
Ohi on kiireisen kaupungin hälinä ja työ.
Tässä on nyt rauha ja jouluyö.Meidän joulu sujui sairastelusta huolimatta mitä parhaiten. Kaikki mitä piti tehdä, tuli tehtyä ja onni oli myös pakollinen rauhoittuminen sohvanpohjalle aatonaattona. Joulupukki tonttuineen kävi kylässä ja toi mukanaan valtavasti lahjoja! Kaikki mitä toivottiin ja vielä paljon, paljon enemmän!
Söimme rauhassa koko perheen kesken pitkän kaavan mukaan, nautiskelimme viiniä, juustoja ja suklaata, kuuntelimme joululevyjä.
Illalla lapsen nukahdettua vaihdoin päälle uuden pehmoisen pyjaman, vedin jalkaan rakkaan valitsemat unisukat, kokosin lautaselle herkkuja ja hiippailin kynttilöiden loisteessa sohvan nurkkaan viltin alle kera viinilasillisen ja uuden kirjan- parhautta <3
Palaan myöhemmin blogin pariin joulukuvien kanssa, nyt jatkamme pyhien viettoa tutulla kaavalla- relaten! Tehkää te samoin :)

Loppuun vielä ammattiin sopiva joulukevennys:
Mummo oli hississä ja hissiin astui hyväntuoksuinen nainen. Mummo nuuhkaisi kuuluvasti, johon nainen vastasi: Dior 150euroa. Hetken päästä hissiin astui toinen hyväntuoksuinen nainen ja jälleen mummo nuuhkaisi kuuluvasti, johon vastaus kuului: Chanel 240euroa. Mummo jäi hissistä, pieraisi ja sanoi: lanttulaatikko 3euroa.
Rattoisaa Joulun aikaa! ;)