11.12.2012

Minä täällä moi!

Tajusin etten ole lainkaan esittäytynyt! Pöllähdin vaan tänne CASAan kesken kaiken ja aloin bloggaamaan :D Jotenkin kaikki kävi niin älyttömän nopeasti, vaikka muuttoani tehtiinkin monta kuukautta :) Vaikka olenkin blogia pitänyt jo yli kolme vuotta, ettehän te kaikki minua ennestään tunne. Joten teille kaikille uusille tutuille ja vanhoille kamuille- minä täällä hei :)


"Ylä-käpälä!!"  -Mandi 3v.

Olen 31- vuotias äiti ja avovaimo. Tyttäreni Mandi 3½ vuotta vilahtaakin aina välillä blogissa :) Asumme itse rakentamassamme uudessa omakotitalossa, jonka sisustus- ja rakennusjuttuja täällä käyn läpi. Olen ammatiltani kosmetologi, mutta tätä nykyä teen paljon muutakin mm. maahantuonnin parissa, mutta pääpaino on edelleen hoitotyössä. Ensimmäisen blogini aloitin tosiaan jo kolme vuotta sitten, ja siitä eteenpäin olen blogannut, konsepti vain on aikojen saatossa hiukan muuttunut. Alusta saakka selvää oli, että blogini käsittelee niin perhe-elämää, rakentamista ja sisustamista, kuin kauneutta ja muotiakin. Tykkään myös kokata ja leipoa, joten reseptejäkin tänne silloin tällöin eksyy. Aihealueiden pääpaino on vuoroin ollut vauva-arjessa, rakentamisessa, sisustamisessa- kulloisenkin elämäntilanteen mukaan. Pikkuhiljaa tänne alkaa ilmestyä myös hääjuttuja, jee! Life-style blogiksi tätä sopii varmaan sanoa :)
Tänne CASAan muuton ehdottomana plussana oli, että saan pitää blogini ennallaan: edelleen siis tulen postaamaan ihan niistä samoista minua itseäni lähellä olevista jutuista, positiivisella ja rennolla otteella ;) Toivottavasti tekin siis viihdytte täällä! Kommentit, kehitysideat, postaustoiveet ja kaikki muu mahdollinen maan ja taivaan väliltä otetaan avosylin vastaan! :) Olisin iloinen jos ehtisit jättää käynnistäsi silloin tällöin pienen kommentin, sillä ne tuovat aina hyvän mielen ja kannustavat jatkamaan!

Onko joukossanne kenties alusta saakka 3 vuotta mukana olleita lukijoita, vai tuliko tämä esittäytyminen tarpeeseen, eli onko blogini sinulle uusi tuttavuus?

Ihanaa viikon jatkoa ja Joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)