Lumista joulukuuta! Meillä oli lauantaina työpaikan pikkujoulut ja kivat olikin! Kävimme syömässä tunnelmallisella museotilalla ja ilta jatkui aamuyöhön saakka yökerhossa. Aamulla sitten parin tunnin yöunien jälkeen pirteänä laittamaan saparoita ja leikkimään legoilla ;)
Koska pikkujoulujen määräpaikka säilyi yllätyksenä lähes loppumetreille, oli asuvalinta hiukan haasteellista. Alunperin pikkujouluihin kaavailemani asu päätyikin hiukan muunneltuna päälle vasta yökerhoon siirryttäessä, sillä ohuella topilla ei olisi viileässä juhlapaikassamme museotilalla tarjennut. Viimetipassa paria tuntia ennen pikkujoulujen alkua kirjaimellisesti juoksin läpi Seppälän ja nappasin rekistä ensimmäisen näkemäni siistin neuleen ja paksut sukkikset :) Mustalla ja kullalla mentiin nämä pikkujoulut, päästä varpaisiin:


Kynsissä musta geelilakkaus kultaisilla kärjillä, pikkujoulutuoksuna Hugo Boss Nuit


Seppälän pelastus viileisiin pikkujouluihin!Illan toinen asu: toppi Seppälä, mustat vahapintaiset housut Funky highwaist leggins Vero Moda, musta-kultainen niitticlutch Lindex, kultaiset korkkarit Ellos (eivät päätyneetkään jalkaan, vaan mustat korkeakorkoiset saappaat)

Kello Michael Kors Oversized Golden Runway ja rannekoru H&M.


Silmiin tein mustalla, kimaltavalla ruskealla ja kullalla tumman meikin (Wet'wild I'm Getting Sunburned) ja huuliin Lancomen kimaltava Star Gloss

Pikkujouluihin kuului tottakai pienten pakettien vaihto ja jokainen toi viiden euron paketin. Mietin että mitä ihmettä kivaa saan viidellä eurolla, mutta saihan sillä vaikka mitä- Jukka Rintalaakin saa vitosella ;D Pakettiini päätyi Jukka Rintalan musta-valkoiset servettipaketit kahdessa koossa ja Pandan uutta kinuskimuru-suklaata.Meinasin muuten pikkujouluista palatessani jäädä ilman taksikyytiä: ei siksi että olisin ollut liian humalassa, vaan koska olin liian LUMINEN. Tottahan mulla oli takin harteilla lunta sillä sitä satoi oikein taivaan täydeltä koko yön, mutta silti... Naisella oli ilmeisesti ollut todella huono ilta, sillä käytös oli ala-arvoista muutenkin. Työkaverini mies huomautti kuskia jäisestä tuulilasista josta ei tahtonut edes ulos nähdä ja sen seurauksena kuski käski V- sanoin höystettynä miestä poistumaan autosta! Minä ja kuski ajoimme jäisen hiljaisuuden vallassa loppumatkan ja kuski koitti pöllyävän lumen ja umpijäisen tuulilasin takaa nähdä ajotien, olisi varmaan halunnut pysähtyä tien poskeen raapimaan tuulilasiin edes pienen kolon mutta ei enää kehdannut kilahdettuaan jo kun asiasta oli huomautettu. Vasta kotipihalla pyysi käytöstään anteeksi, mutta peli oli jo menetetty ja suosittelin naiselle pikaista alan vaihtoa ja käytöskurssia...
Kaivoin eilen esille maailman parhaan piparireseptin ja pyöräytin taikinan valmiiksi, tämä päivä pyhitetäänkin sitten piparitalkoille! Tällä reseptillä tehdyistä pipareista tulee hiukan kinuskisia, makeita rapeita herkkuja :) Reseptiä luvassa huomiseksi!