7.1.2013

Bye bye stress!


4

Olettekin ehkä jo huomanneet että kaikki ilo ja into bloggaamiseen Casablogeissa on kadonnut.
Muutaman muun Casalaisen tavoin olen päättänyt lähteä Casablogeista, eli toivottavasti mahdollisimman pikaisen siirron jälkeen minut ja Casa b l a n c o n löytää tutusta vanhasta osoitteesta täältä http://casablancos.blogspot.fi/
Siihen saakka voitte seurata blogia facebookin kautta osoitteessa:

Olen yhtäaikaa äärettömän helpottonut ja iloinen ja toisaalta taas pahoillani teille lukijoille tästä säätämisestä aiheutuneesta hämmennyksestä :/ Melkoinen reissu, mutta tulipa tehtyä ;) Fiilis parani samantein päätökseni tehtyä joten eiköhän se bloggaamisen ilokin vielä löydy!

Nyt mukavaa viikon alkua sinne teille kaikille ihanille, toivottavasti nähdään tutussa vanhassa osoitteessa pian ja sitäkin nopeammin Facebookissa! Hetken kestää kunnes saan tämän harharetkeni jäljet siivottua ja blogi näyttää jälleen entiseltään, mutta tästä ei ole muutakuin suunta ylöspäin-

valoa kohti siis ystävät rakkaat!!

6 kommenttia:

 1. Heips , onneksi kuitenkin käväisit casassa muuten en olisi blogiisi löytänyt. Mukana seuraan myös tänne.
  JJ

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä mikä päätökseen vaikutti? Huomasin, että myös Tirlittan muuttaa.
  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirlittan on jo muuttanut, samoin Image black&white, Coconut White on minun tavoin jo ilmoittanut lähdöstään. Vaitiolovelvollisuuussyistä en voi kommentoida. Eiköhän noin monen bloggarin yhtäaikainen lähtö kerro kuitenkin tarpeeksi :)

   Poista
 3. kerroit kuitenki vauva-palstalla syitä lähtöön...?? Entä niiden monen bloggarin jääminen sinne?? ja taitavat olla ne isoimmat.... mitä se kertoo?? ette saaneet samaa kun he??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vielä vauva-palstalle kirjoittamani vastaus johon viittaat:


   Hei vaan te kaikki positiiviset ja vilpittömät, ihanat Vauvalaiset!

   Ei ole tavatonta että ihmiset vaihtavat työpaikkaa tai vaikka kuntosalia, mikäli ilmapiiri siellä on yksinkertaisesti niin huono, ettei siitä aiheudu muutakuin pahaa mieltä ja huonoa oloa. Blogiportaali ei ole poikkeus.

   Viestissäsi sanot minua valittajaksi, jonka tulisi käyttäytyä kuin aikuinen ihminen ja jatkaa elämäänsä. Missä olen valittanut? Tässä postauksessaniko
   http://casablancos.blogspot.fi/2013/01/4-olettekin-ehka-jo-huomanneet-etta.html,
   missä kerron muutostani koska kaikki ilo bloggaamiseen on kadonnut? En edes julkistanut blogissani sitä, että minunkin blogitekstejäni käytiin kahteen otteeseen muokkaamassa minulta salaa, sellaisen henkilön nimellä jonka todella piti olla vain rivibloggaaja, kuten kaikille on blogissaan vakuutellut. Ja että kyseessä oli hänen miehensä tekemä erehdys, joka hupsheijaa sattui moneen otteeseen ja useaan blogiin. Aikamoinen "erehdys".
   Aikuismaista on puuttua oikeusrikkomuksiin, eikä alistua kynnysmatoksi. Aikuismaista olisi myös myöntää virheensä eikä piilottaa yhden valheen jälkiä uudella, varsinkin kun kuvatodiste puhuu puolestaan. Tuo tekstieni luvaton ronkkiminen oli vain viimeinen naula arkkuun, päätös lähdöstä ja siihen johtaneet syyt tapahtuivat jo aikaa sitten, eikä minulla ole tarvetta ruotia niitä julkisesti missään keskustelupalstoilla.
   Ja mitä tulee elämän jatkamiseen, niin ei huolta; blogini muutti aihepiiriltään sille sopivampaan osoitteeseen Indiedays Inspirationiin ja vielä tärkeämpää: bloggaus on minulle edelleen vain harrastus, kyllä se elämä löytyy ihan muualta ja jatkaa kulkuaan kuten tähänkin asti :)

   Joten jatkakaa tekin elämäänne, tai hankkikaa sille nyt ihmeessä hiukan tähdellisempää sisältöä kuin vauva-palstalla CASAn ruotiminen ;)

   -Casa b l a n c o


   ja tässä toinen:


   Kaikkea ei mitata kannattavuudessa, ei varsinkaan julkiseen valittajaksi- nimittelyyn vastaamista. Enkä ole kirjoittanut postausta "No more stress". Mutta anyhow, uskoisin että työpaikallasi tai harrastuspiireissäsi jo muutama kuukausi riittäisi siihen että ottaisit hatkat, jos meno olisi tarpeeksi stressaavaa. Varsinkaan tällaisessa asiassa, jonka on tarkoitus tuoda vain iloa elämään ja olla kiva harrastus, en näe järkeä hakata päätäni seinään. Jos suhtautuisin bloggaamiseen kylmästi tulonhankkimismielessä ja elinkeinona, kestäsin ehkä enemmän kaikkea sen mukana tulevaa paskaa.
   Luonnollisesti tiedän mitä kulisseissa on tapahtunut, joten tuen blogikollegojani. Sanasotaan osallistuminen on siis sitä että olen ollut iloinen heidän puolestaan kun heille tapahtuu hyviä asioita? Siinä tapauksessa olen mukana aika monessa sanasodassa :)


   Joten kyllä anonyymi, kerroin vauva-palstalla vastauksessani valittajaksi- nimittelyyn nuo yllä olevat syyt, mitä sitten?
   Kannan vastuuni vain itsestäni ja omista teoistani, miksi pitäisi ottaa kantaa muihin bloggaajiin, jääneisiin tai lähteneisiin, tai heidän "kokoonsa"? Mitä olisi pitänyt "saada"? Kuten jo mainitsin vauva-palstalla, jonka kautta sinäkin taidat olla tänne tiesi löytänyt, kaikkea ei mitata kannattavuudessa ja rahassa jos sitä tuolla saamisella tarkoitat. Ikävää ja surullista jos olet sitä mieltä.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)