31.1.2013

Haaste: MY STYLE !


Sain ihanalta Padmerinelta haasteen listata kollaaseihin omaan tyyliini kuuluvia elementtejä Polyvoressa. Kiitos Padmerine kivasta haasteesta! Polyvorea olin viimeksi käyttänyt yli vuosi sitten, mutta kyllähän siellä taas sai aikaa kulumaan ja kollaasitkin syntyivät käden käänteessä :)

Jaottelin omaan tyyliini kuuluvat kollaasit neljään: Vapaa-aika, työ, kotoilu ja biletys.


Vapaalla:

Siistimpi vapaa-ajan tyylini koostuu useimmiten pillifarkuista, rennosta neuleesta jossa on jokin kiva yksityiskohta, tilavasta LV: laukusta, matalakantaisista biker-tyylisistä saappaista ja suuresta huivista. Vapaa-aikana ja työpäivinä meikki noudattaa samaa kaavaa, sitä on aina mutta sopivasti :)


 Töissä:Töissä käytän työvaatteita, ei siis vaatekriisejä aamuisin ;)
Tällä hetkellä työvaatteenani on musta 3/4 hihainen mekko, mustat legginsit ja ballerinat. Kello on ranteessa aina jotta pysyn aikataulussa, kasvohoitoja tehdessä se on vierelläni pöydällä. Korvissa aina pienet korvikset ja kaulassa koru. Sormuksia ei töissä oikein voi pitää ja joskus kun laitan ne töihin, unohdan ne taatusti sinne. Meikkiä täytyy olla ja sen on oltava siisti. Hiukset pidän yleensä kiinni, nyt kun niiden mitta sen taas sallii.

Kotona:


Vapaapäivinä viihdyn lökövaatteissa, suosikkejani on mukavat velour-oloasut joita löytyy monta paria! Jalkaan pehmoiset sukat, hiukan meikkiä jos jaksaa, mutta aina korvikset. Vapaa-ajan vaatteissa suosin myös värejä joita en koskaan muulloin laittaisi päälleni, kuten pinkkiä :)


Viihteellä:


Ulos lähtiessä tykkään panostaa sekä meikkiin että vaatetukseen! Silmiin teen tumman smoky eye-meikin, kynsiin mustaa lakkaa tai näyttävät rakennekynnet. Vaatteeksi joko mekko tai kimaltelevan topin ja hameen yhdistelmä ja jalkaan huimat korot! Näyttävät korut ja laukku viimeistelevät lookin. Ripauksen rokkia laitan aina mukaan, niittien, nahan tai keesikampauksen muodossa.
Vaatetukseen toki vaikuttaa olenko menossa klubikeikalle vai bilettämään, keikoille valitsen yleensä mustat kapeat housut mekon tilalle.


Monella tämä haaste onkin jo kiertänyt, joten tällä kertaa en laita sitä eteenpäin. Jos et ole vielä haasteeseen tarttunut, nappaa se nyt mukaasi tästä!


Huomenna on jo perjis ja helmikuu, ihan mahtavaa!!

-J

6 kommenttia:

 1. Kyllä, Your style! Ja mä tykkään siitä, edelleen ;) Ja mä rupeen herään koomasta, tänään posti toi sellaset killerikorot että jauuuu! Tule kesä ja kreisibailut! Siitä on niiiiiiiin kauan aikaa!

  Pirpana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Killerikorot, kuulostaa hyvältä! :) Kesä ja kreisibailut vielä paremmalta! Mutta miksi sä olet anonyymi? Kirjaudu nyt lukijaksi tänne hyvä ihminen, kohta mä bloggaan vaan ja ainoastaan täällä!

   Poista
  2. Hehe, Laiskajaakko ei jaksanut kirjata äijää pihalle gmailista ja ittee sisälle =)

   Poista
 2. Taidankin napata tän mukaan toteutettavaks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä! Tuun ehdottomasti katsastaan sun stylen :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)