21.1.2013

Paulig Cupsolo ja pieni cappuccino-mestari

Sain joululahjaksi työnantajaltani Pauligin Cupsolo- kahvikoneen. Se on ollut tosi tykätty lahja, käytössä monta kertaa päivässä! Cupsolon käyttö on tosi yksinkertaista, itseasiassa meidän virallinen erikoiskahvien keittäjä on Mandi 3-vuotta :) 
(Valvomatta lapsi ei tietenkään saa koskaan laitetta käyttää)

Laite sijoitettiin keittiöön vedenkeittimen ja Moccamasterin viereen, näin kaikki kuumajuomalaitteet on sopivasti lähekkäin. Kapselit laitoin helposti käden ulottuville Ikean lasivaaseihin- suodatinkahvit toiseen vaasiin ja cappuccinoon tarvittavat maitokapselit ja espressot toiseen. 


Kun laite on saatu käyttövalmiiksi, laitetaan maitovaahtokapseli koneeseen:


Painetaan ison kupin painiketta:

 Laitetaan espressokapseli koneeseen:


 Ja painetaan pienen kupin painiketta:

Valmis! 


Meidän kaupoista on jostain syystä tähän laitteeseen sopivat Tazza-kaakaokapselit aina loppu! Olisi kiva kokeilla kolmen kapselin juomaa, jossa olisi yksi maitokapseli, yksi espresso ja yksi kaakao :) Ja sitä kaakaota voisi itse keittäjäkin maistella!
Onko sulla kuumajuomasuosikkia?- J

3 kommenttia:

 1. Oi, tuollainen olisi minullakin haaveissa!

  http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hankkimisen arvoinen varsinkin jos tykkää erikoiskahveista! Suodatinkahvi maistuu mun mielestä edelleen parhaimmalta Moccamasterilla old school-tapaan valmistettuna eikä kapseleilla, mutta cappuccinon valmistukseen tämä laite on erinomainen :)

   Poista
 2. Heips, sain myöskin samaisen laitteen joululahjaksi ja on kyl ollut pop meidän perheessä. Varsinkin kakao tekee kauppansa koululaisille :-) ja erikoiskaffeet meille isoimmille.
  JJ

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)