15.2.2013

ID Inspiration ja bloggaamisen sietämätön keveysÄkkiä on viikko indiedaysissa vierähtänyt ja kivaa on ollut! Nyt kun alan pikkuhiljaa itsekin olla sinut ID:n käytön kanssa, ajattelin tehdä pienen info-postauksen tännekin. Moni on ihmetellyt mikä palkki blogini sivuun on ilmestynyt ja mitä se oikein tarkoittaa? Palkki kertoo, että tämä blogi kuuluu Indiedays Inspiration- blogiyhteisöön. Palkkia klikkaamalla pääsee suoraan Indiedaysin sivuille, josta löytyy 30 Indiedays-blogia ja yli 300 Indiedays Inspiration- blogia! Ei lopu luettava kesken :)


Näin Indiedays Inspirationista kerrotaan ID:n sivuilla:
 Indiedays Inspiration kokoaa yhteen Suomen laadukkaimmat muoti-, kauneus-, sisustus-, ruoka- sekä lifestyleblogit, joita lukijat pääsevät seuraamaan postauksista muodostuvan kuvavirran kautta. Sivusto on rakennettu niin, että se mukautuu erikokoisille päätelaitteille. Näin voit lukea sitä esimerkiksi iPadilla ja puhelimella.


Uudistunut portaali toimii elämyksellisenä kuvavirtana, jonka sisältö tulee tutuilta Indiedays-blogeilta sekä uusilta Indiedays Inspiration -yhteistyöblogeilta. Indiedays Inspiration -blogit jatkavat itsenäisinä blogeina, mutta Indiedaysin tärkeinä yhteistyökumppaneina. Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja kutsunut yhteisöönsä mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat mielestämme parhaiten inspiroivat juttunsa ja laadukkaat kuvansa lukijoidensa kanssa.Inspiration tarjoaa lukijalle koko ajan uutta sisältöä ja ideoita. Inspiration-osio on kaunis, jatkuvasti päivittyvä kuvavirta, jossa näet satojen bloggaajien uusimmat kirjoitukset niiden julkaisujärjestyksessä. Postaukset päivittyvät myös aihealueittain viiteen eri kategoriaan: muotiin, kauneuteen, lifestyleen, ruokaan ja sisustukseen, joista kaksi jälkimmäistä ovat kokonaan uusia kategorioita Indiedaysissa.

 

Voit myös luoda oman suosikkilistasi, jonka avulla voit kirjauduttuasi seurata lempiblogejasi koostetusti. Omien suosikkien lisääminen on helppoa, kirjautuminen vaivatonta ja uusien blogien etsiminen innostavaa.
Voit löytää uusia kiinnostavia blogeja myös uudistuneella aihehaullamme. Syöttämällä hakukenttään sanan ´talvitakki´, saat eteesi kaikki Indiedays Inspiration -bloggaajien postaukset, joiden teksteissä kyseinen sana esiintyy.
 
 Yksi sivusto. 300 blogia. Tuhat ideaa.

Siteerattu teksti: Tiia Saukko
Kuvat: Inspiration-blogit 


Indiedaysiin kuuluvia blogeja on mielestäni helpoin seurata suoraan Indiedaysin kautta, jolloin palveluun kirjaudutaan omilla facebook- tunnuksilla oikeasta yläkulmasta olevan linkin kautta "OMAT SUOSIKIT"

Kirjauduttuasi klikkaa "MUOKKAA SUOSIKKEJA", jolloin aukeaa sivu täynnä ID blogeja. Blogit on jaoteltu tosiaan kategorioittain, ensimmäisenä Indiedays-blogit, sitten muoti-blogit, kauneus-blogit, lifestyle-blogit, ruoka-blogit ja sisustus-blogit. Casa b l a n c o n  löydät sekä sisustus-blogien alta että lifestyle- blogeista.  

Sitten vain klikkaat siinä mielenkiintoisen blogin kohdalla olevaa tähteä, joka punaiseksi muututtuaan on liitetty suosikkiblogeihisi. "LUE SUOSIKKEJASI" kohtaa klikatessasi näet etusivulla suosikkiblogiesi viimeisimmät postaukset, blogin kohdalle siirtyessäsi voit valita luetko uusimman postauksen siinä, jolloin luet sen blogin Indiedays-osoitteessa tai voit siirtyä lukemaan sen blogin omaan osoitteeseen esim. Bloggeriin.  Helppoa! 

Itse olen ainakin löytänyt vaikka kuinka monta uutta ihanaa blogia luettavaksi! :)

Haluan kuitenkin kertoa, riippumatta siitä mitä kautta mieluiten blogiani seuraat, että ilahdun tosi paljon jokaikisestä kirjautuneesta lukijasta blogiini, se antaa aina kummasti uutta tsemppiä bloggaamiseen! Tykkään myös hurjasti kommenteistanne, olivat ne sitten kuinka pieniä tahansa, ja pyrin aina vastaamaan jokaiseen mahdollisimman pian. Lukijaksi voit liittyä blogin oikeasta reunasta löytyvästä palkista "Liity tähän sivustoon"

Kiitos :)

Ja mukavaa viikonloppua kaikille! Meille rantautui viimeyönä vesirokko, joten ensi viikon lomasuunnitelmat meni uusiksi... mut elämä on ;)

- J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)