18.2.2013

Keksihyllyn uusi yllättäjä!


Vanhan kansan mukaan sen näkee naamasta kun lakkaa saamasta :) Mut  naamasta näkee myös onko saanut aamukeksiä vai alkaako päivä naama näkkärillä? Kuulutko sinä niihin, jotka skippaavat aamupalan koska sinulla on lapsia, olet sinkku, sinun täytyy ehtiä töihin, ei ole töitä, on huono hiuspäivä, pitää meikata, täytyy ehtiä ratikkaan, torkutit herätyskelloa taas liian kauan jne... Minä kuulun heihin. Töissä jaksan pelkän aamukahvin voimalla lähes puoleenpäivään, kunnes pää alkaa särkeä ja naama menee näkkärille.


Kun sain buzzadorina mahdollisuuden osallistua kokeilemaan uusia Belvita Breakfast- aamupalakeksejä, lähdin innoissani mukaan.   Keksit on tehty minunlaisille aamupalaskippareille!! Ne sisältävät viittä eri täysjyväviljaa, ne on leivottu huolella ja paistettu hitaasti valvotussa lämpötilassa. Siksi ne vapauttavat hiilihydraatteja hitaasti ja tasaisesti neljän tunnin ajan. Makuja löytyy kolmea, Jogurtti (täytekeksi), Hunaja & Pähkinä ja Vilja & Maito. Oma suosikkini oli ehdottomasti ihana Jogurtti tupla-keksi, jossa kahden rapean keksin välissä oli runsaasti raikkaan makeaa jogurttitäytettä! 

Oma variaationi arkisin on pikainen aamukeksi, eli termosmukiin latte ja käteen Belvita Breakfast Vilja & Maito. En aamuisin välitä liian makeasta ja tämä keksi sopii aikaisiin aamuihin. Mussutan keksin samalla kun kyyditsen lapsen päiväkotiin ja toisen keksin kun ajan töihin. Keksi pelastaa myös iltapäivällä kun vielä pitäisi muutama tunti jaksaa skarppina, eikä oikeastaan olisi aikaa syödä.Viikonloppuisin on aikaa nautiskella keksistä. Eikä tarvitse keksitellä soolona, vaan on aikaa jakaa keksiä muillekin! Vapaapäivien aamuina nautin runsaan aamiaisen lisäksi Jogurtti-täytekeksin ja maitovaahtoisen cappuccinon tai kaksi :) 

Mutta kuka sanoo, että keksiä saisi vain aamuisin? Hunaja & Pähkinä- keksi toimii mitä mainioimmin viikonlopun illanistujaisten juustotarjottimella tai sen voi murentaa jälkiruokakulhon pohjalle kun valmistaa iki-ihanaa Banoffeeta
Täytyy sanoa, että itse olen todellakin elänyt aamukeksin puutteessa, mutta nyt on sekin asia korjattu! Ei aamua ilman keksiä :) 
Kurkkaa kiireisten aamujen korjaussarjat ja juhlapöydän pelastajat osoitteesta keksihylly.fi
Haluatko sinäkin buzzadoriksi kokeilemaan kivoja uutuustuotteita? Buzzador saa silloin tällöin kokeiltavakseen uutuustuotteita, joista sitten kertoo oman rehellisen mielipiteensä. Klikkaa osoitteeseen buzzador.com ja rekisteröidy. Kaikki saavat osallistua!  Suosittelijaksi voit ilmoittaa minut, eli Mandikirppu: n :)
Itse olen buzzadorina päässyt kokeilemaan mm. hoitoainetta, valkaisevaa hammastahnaa, vitamiinipurkkaa, pizzaa, fondi-kuutioita, teetä, huonetuoksuja ja vaippoja. Viimeksi mainittuja kokeilin vauvaikäiselle lapselleni, en luojan kiitos itselleni ;) 


Keksikästä alkuviikkoa  ja hei: MÄ OON LOMALLA! Jipii!!
 
- J 

4 kommenttia:

  1. Mä rakastan näitä sun postauksia. Takuuvarmat naurut ja kauniita kuvia. Ihanaa lomaa muru. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaa, kiitos! <3 Ja kiitos, lomakin tuntuu aikas kivalta :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)