20.2.2013

Makkarin uudet verhot a'la H&M


Moikka!

Meidän makkari sai uudet verhot, taas hyväksi todetut H&M:t. Edelliset olivat uuteen päväpeitteeseen liian tummat ja väärän sävyiset, joten myin ne vanhan päiväpeitteen kanssa kimpassa uuteen kotiin :)

Nämä uudet ovat vaaleamman ja sopivat paremmin yhteen myös tapetin kanssa. Tapetti on muuten RTV:n jo ilmeisesti valikoimista poistununeesta Soft Senses- mallistosta ja telasin sen päälle vielä kerroksen Tikkurilan Taika- Helmiäslasyyria. Nyt se kimaltaa kivasti kun siihen osuu valo :) Mies tokaisi että omalla vastuulla sitten maalaat kun kerroin että olen ajatellut maalata meidän makkarin tapetin - en kertonut että olen jo maalannut sen ;)



Oletteko muuten koskaan miettineet miten ihmeessä perheelliset sisustus- ym. bloggaajat saavat otettua kuvat? Kaikki on muka aina niin siistiä eikä lapsiakaan näy missään? No minäpä kerron: kaiken salaisuus on kuvien rajaus :) Tässä kuvassa näkyy vain makkarin uudet verhot, siististi pedattu sänky ja muutama harkittu yksityiskohta lipaston päällä.





 Tosiasiassa sillä hetkellä näytti tältä:




Lapsi pomppi sängyllä kieli roikkuen ja viuhtoi käsiään, miehen puolen yöpöydältä oli Pentikin lamppu palasina, sillä se meni viikko sitten rikki eikä sitä ole vieläkään korjattu. Ja verhotkin on rypyssä.

Tässä kuvassa näkyy makkarin lipasto ja sen päällä olevat taulut ja kukat. Se mitä ette nää....



 ...on pikkuinen linssilude, joka lipaston edessä huutaa "Muikku!"




 Sellasta. Tosielämää :)




(tällaiset rauhallisen tyylikkäät otokset ovat siis vain hämäystä)  ;)


P.s. Mietitte ehkä mitä naamalle kuuluu? Naamalle kuuluu hyvää, en vielä kuoriudu! Laitan päivityksenä lisäkuvat viikon mittaan suoraan Happohoito- postauksen alle, jotta jatkossa koko happohoitoon liittyvän postauksen kuvineen voi lukea yhdestä paikasta. Käykäähän siis tsekkaamassa postaus loppuviikosta jos välivaihe- kuvat kiinnostavat!

Ja tervetuloa uudet lukijat!! Oli tosi kiva huomata että teitä oli tullut lisää :)

- J


17 kommenttia:

 1. Ihana linssilude <3
  Täällä lapsettomassa kodissa blogiin laitettavista kuvista rajataan sitten pois sanomalehtikasat, keittiön seinään nojaileva trampoliini ja muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuon liikkuvan kohteen lisäksi kuvista täytyy kans usein rajata tasojen epämääräiset "tärkeät" paperipinkat, lelut, tuolien selkänojilla lojuvat vaatteet jne. Näitähän riittää ;)

   Poista
 2. Juuri aloittaneena bloggaajana olen myös joutunut viime päivinä miettimään kuvien rajauksia. Meilläkin nimittäin pyörii linssilude, jonka lelut leviävät päivittäin tasaisesti ympäri asuntoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä kovin paljon ennen tullut mietittyä kun ihan kotikäyttöön napsi kuvia. Onneksi ei liiemmin tarvitse nytkään, senkun nappaa kuvat ja käsittelee kuvankäsittelyohjelmalla!

   Tervetuloa blogistaniaan :)

   Poista
 3. Itse juuri aloittelevana bloggaajana olen myös joutunut miettimään kuvien rajausta, koska meilläkin häärii 4-vuotias linssilude, jonka lelut leviävät päivittäin tasaisesti ympäri asuntoa :) Ihanaa, etten ole tämän asian kanssa yksin.

  VastaaPoista
 4. Hauska postaus! =) Hienot verhot ja upea koko makkari kokonaisuudessaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina :) Verhot ovat nyt paremmat, edelliset eivät uuden päiväpeitteen kanssa istuneet yksiin alkuunkaan!

   Poista
 5. Sä olet aikamoinen. ;) Mahtoi ukko-kulta olla ihmeissään, kun näki sun maalaukset.
  Voi pientä linssiludetta. <3
  Mutta toi on niin totta, rajaus on kaiken a ja o. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah haa, ei se olis edes huomannut ellen olis paljastanut että seinä on jo maalattu! Niin suuri ero ei ollut, mutta mun silmään paljon parempi nyt :)
   Tosiaan, kuvankäsittelyohjelmat on monien kuvien pelastus ;)

   Poista
 6. Hei! Verho-ostoksille meno olisi edessä.. Mutta.. H&M home:n nettikauppa muistui mieleeni, minkähintaset oli verhot, 2 kpl?
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anni! Linkin kautta pääsee suoraan näihin verhoihin henkkamaukan sivulle, olisko olleet 34.90; :)

   Poista
 7. Minua kiinnostaa teidän sängynpääty. En ole löytänyt mistään sopivaa valkoista sängynpäätyä. Mistä teidän sängynpääty on hankittu? Mitä materiaalia se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängynpääty on itsetehty ja täällä blogissa on siihen vaiheittaiset ohjeetkin:

   http://casablancos.blogspot.fi/2012/08/toivepostaus-diy-sangynpaaty.html

   Sängynpääty on siis päällystetty valkoisella keinonahalla.

   Poista
 8. Vau, henkka maukallako on noin hienoja verhoja..hmm..täytyypä harkita :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:n verhot on yllättäneet positiivisesti jo monta kertaa! Samoin muutkin kodin tekstiilit, paljon lakanoita ja pyyhkeitä meillä onkin jo sieltä, suosittelen :)

   Samoin sinne, mukavaa viikonloppua!

   Poista
 9. En tiennyt minäkään henkkamaukalla olevan noin nättejä verhoja, kiitos vinkistä! Makkarimme kaipailisi juuri jotain tuon tyyppistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on nykyään tosi kivoja kodin tekstiilejä, suosittelen ehdottomasti! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)