22.2.2013

Meidän sängynpääty


Pikaiset moikat! 

Saan tasaiseen tahtiin kyselyitä sängynpäädystämme ja paljon blogiin tullaan sen perässä hakusanoilla "valkoinen sängynpääty". Omamme on siis itse tehty ja tosi helppo se olikin tehdä! Olen jo aiemmin tänne laittanut vaiheittaiset DIY- ohjeet sängynpäätyyn ja blogin oikeassa reunassa olevasta hakupalkista kannattaa aina etsiä jos jokin asia mietityttää. Siihen kirjoittamalla hakusanaksi "sängynpääty" pääsee suoraan sängynpäädyn teko-ohjeisiin. 

Mutta tässä vielä linkki kyseiseen postaukseen! Iltapäivällä luvassa sitten sellaisen herkkupiirakan ohje että oksat pois :)


Pirtsakkaa perjantaita!

- J

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta! Sängynpääty on kyllä hieno ja tässä alkoi jo ihan sormet syyhyämään jospa rohkaisen mieleni ja lähden ostamaan tarvikkeita :)

  t. se eilinen kyselijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! Rohkaise ihmeessä, tämä on kaverin kanssa tosi helppo tehdä, yksin aika haastavaa koska pääty painaa aikalailla :)

   Poista
 2. Kiitos tästä! Sun idean pohjalta täytyykin alkaa lähiaikoina hommiin :) Valmiit päädyt mitä olen katsellut maksaa maltaita. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiit päädyt varsinkin keinonahkaisina on älyttömän kalliita! Kannattaa kokeilla tehdä itse, kun ei tuon vaikeampaa ole.
   Samoin sinne, mukavaa viikonloppua :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)