11.3.2013

Messuviikonloppu ja vähän väsynyt äiti


Maailman saamattomin bloggaaja täällä päivää! 

Blogi on ollut suorastaan hunningolla koko viikon. Alkuviikon taistelin sohvan pohjalla alkavaa flunssaa vastaan ja kun flunssa oli selätetty, alkoi valmistautuminen viikonlopun Helsinki Hair & Beauty 2013 messuihin. Viikonloppu sitten menikin messuhumussa, eilinen ilta mummilasta palanneen mieltään osoittavan lapsen kiukkua kuunnellen ja tämä päivä pyykkivuorta pesten ja matkalaukkuja purkaen. Myös mies oli koko viikonlopun työmatkalla, joten hommaa riittää! Järkkäriä en messuille viitsinyt mukaan ottaa vaikka töiden ohessa olisin hyvin ehtinyt myös muutaman kuvan nappaamaan. Kuvasaldo jäi siis oman osaston muutamaan kännykällä napattuun kuvaan.

 Olimme messuilla maahantuomamme Saules Fabrikan ihanien kylpy- ja vartalonhoitotuotteiden kanssa. Moni osastollamme poikenneista sanoi että tuotteet näyttävät ja tuoksuvat niin kertakaikkisen herkullisilta että niitä tekisi mieli syödä! Ja niinhän ne kieltämättä näyttävät, vai mitä sanotte uusista kylpykakuista? NAM :)

Mikäli muuten olet kiinnostunut Saules Fabrikan tuotteista, mutta paikkakunnaltasi ei vielä jälleenmyyntipistettä löydy, niin minulla on ilo ilmoittaa että saimme vihdoin ja viimein myös verkkokauppamme auki! Kuvien laatu ei välttämättä ole paras mahdollinen eikä kaikkia uutuuksia vielä ole ehditty päivittää verkkokaupan puolelle, mutta kaikki aikanaan :) Nyt uusi koneellinen pyykkiä pyörimään ja palaan myöhemmin kertomaan mitä messuilta tarttui kotiin viemisiksi! Ja se lastenhuoneen uusi mattokin on nyt kuvattu, siitäkin tulossa postausta lähipäivinä :)


Mukavaa viikkoa ihanaiset!!

- J

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs näyttää syötävän herkulliselta!! Pakkohan noita on kokeilla. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkin! Tosin kun kerran lusikalla laittaa suuhunsa vaikkapa herkulliselta tuoksuvaa ja näyttävää suklaakuorintaa, ei tee sitä toiste :) Sen verran suolaista tavaraa!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)