12.4.2013

Brunaa purkista


Moikka :)

Näihin aikoihin kun se kevät vihdoin ja viimein antaa itsestään merkkejä, tekee mieli pukeutua värikkäämpiin ja kevyempiin vaatteisiin. Meikkivärejäkin tekee mieli päivittää raikkaammiksi! Mutta peilistä katsoo kalpea naama ja sääret ovat pitkän talven jäljiltä sävyltään lähellä raakaa kalkkunaa.... nättiä. 

Päivettynyt iho tuo aina mieleen kesän ja terveet, pirteät ihmiset! Onneksi nykyisin brunaa ei tarvitse hankkia vaarallisin keinoin paahtamalla itseään solariumissa tai odottaa lottovoittoa ja karata Bora Boralle :)
Olen ennenkin täällä liputtanut Yves Rocherin edullisten, mutta laadukkaiden itseruskettavien puolesta. Kun ne nyt ovat verkkokaupassa puoleen hintaan, päivitin omat suosikkituotteeni kuntoon!




 Tilasin pari tuttua ikisuosikkia ja pari uutta tuttavuutta: 



 Suosikkeihini kuuluu ehdottomasti heti sävyä antava kullanhohtoinen geelivoide kasvoille ja vartalolle, jolla saa helposti näkyvän ja hyvän sävyisen rusketuksen  *Autobronzant Self tanner shimmering gel face&body.  
*Tahitin Monoi öljy ei varsinaisesti kuulu itseruskettavien kastiin, mutta se tuoksuu ihanalle ja korostaa ruskettunutta ihoa kauniisti kosteuttaen pitkäkestoisesti.

Uusina tuttavuuksina halusin kokeilla kevyesti päivettää tuotetta, joka tuo iholle kauniin, kevyen rusketuksen pikkuhiljaa. Näillä on hyvä aloittaa värin hankkiminen! Ei pelkoa liian tummasta sävystä tai raidoista. 
Otin kokeiluun kasvoille tarkoitetun *Ensoleillant Sun shine Summer glow moisturizer face.
Vartalolle uutena tuotteena valitsin kosteuttavan, ilman sävyä olevan voiteen *Autobronzant Self tanner Hydrating lotion face&body.

Muista kuoria iho kunnolla ennen itseruskettavien tuotteiden käyttöä esimerkiksi tällä aprikoosinkivijauhetta sisältävällä vartalonkuorintageelillä *Abricot Botanical Scrub ja pese kädet huolellisesti heti levityksen jälkeen! Näin vältyt värjääntyneiltä kämmeniltä :)






Nyt vaan odottelemaan kuivaa asfalttia, aurinkoisia päiviä, balleriinoja ja kevyitä kesävaatteita!


-J




* Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Hmmmm... kuulostaa houkuttelevalta! Millainen näiden haju on? Ts. haiseeko normaalille itseruskettavalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levitettäessä tuoksuu (melko voimakkaasti) gardeniankukille, rusketuksen kehityttyä iholle hiipii hento itseruskettajan tuoksu, joka kyllä lähtee ensi pesussa pois. Itse inhoan "itseruskettajan hajua" ja mieheni vielä enemmän, mutta tätä merkkiä pystyn käyttämään- ja mies sanoi että tuoksuu jopa hyvälle! Ja se on paljon se ;)
   Laitan itseruskettajat aina illalla ennen nukkumaan menoa ja pesen aamulla pois, ei siinä ehdi paljon haistellakaan!

   Poista
 2. Vitsit, kun nauratti - mulla on ajastettu just viiden minsan kuluttua tän päivän postaus, mistäs muustakaan kun YR:n itsestään ruskettavasta tökötistä! :D Nyt kun saisi sen vielä iholleen asti... ;) Aurinkoista viikkaria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ajankohtainen aihe, ei voi muuta sanoa! :D YR:n itseruskettajat on hinta-laatusuhteeltaan loistavia :) Mä levittelin kevään ekan rusketuksen eilen!
   Kiitos samoin sinne :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)