14.4.2013

Casa b l a n c o @ Instagram


Huomenta!

Muistuttelen vaan, että meidätkin löydät Instagramista nimellä Casablancogram ! Onko Instagram tuttu? 

*Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka aukesi lokakuussa 2010. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Palvelun käyttö kokonaisuudessaan edellyttää sovelluksen latausta, ja sovelluksen voi ladata iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.
Instagramilla on tällä hetkellä noin sata miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailman. Sovelluksen piirre on se, että kuvat pitää rajata neliön muotoon, ja kuviin voi lisätä efektin monen eri efektin joukosta. Kuviin voi myös korostaa jonkin tietyn kohdan.  
*Wikipedia

Aika koukuttava sivusto kaikenkaikkiaan :)
Löydät Instagramin oman kännykkäsi sovelluskaupasta ja tämä sovellus on ilmainen. Senkun lataat sovelluksen ja alat etsimään ystäviäsi ja inspiroivia kuvia!


- J


2 kommenttia:

 1. Kyllä vaan, Instagram on tuttu ja olen aika koukussa siihen :D Helppo tapa ikuistaa päivää, jos ei aina kerkeä bloggailemaan! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen jää niin helposti koukkuun! Ja tosiaan, helppo ja nopea tapa pitää mini-blogia kun tuntuu hassulta postata blogiin vain yksi kuva ja pari sanaa ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)