9.4.2013

Keskiviikon Hullut Päivät- suosikit!


Huomenna ne alkaa, Hullut Päivät :) Ihanat, joukkohysteriaa lietsovat kulutusjuhlat! Itse en paikan päälle joka päivä pääse, mutta onneksi hullarit löytyvät nykyään myös verkosta! Verkkokauppa vaan on aina jossakin vaiheessa joutunut niin suuren kuormituksen alle, että on kaatunut kesken kaiken. Kärsivällinen ja nopea saa siis olla, mikäli aikoo omat suosikkinsa napata verkon välityksellä- ja paikanpäältä tavarataloista myös :)

Tässä omat suosikkini huomisen keskiviikon tarjouksista!

Villeroy & Boch New Wawe Cappuccino- setti täältä*  Villeroy & Boch New Wawe Gourmet- setti täältä*


Ja sitten muutama tavarataloista ostettava kosmetiikkatärppi jotka ehdottomasti itselleni haluaisin:


Lancome Visionnaire tehoseerumi sekä JÄTTIkoko ravitsevaa joka-paikan-pelastaja-voidetta Nutrixia: kuiville huulille, kuiville käsille jne.  Shiseidon ripsentaivuttimet!! Shu Uemuran vaikeasti saatavien ripsentaivuttimien erittäin hyvä kakkonen :)


Biothermin JÄTTIputsarit huippuedulliseti ja heleyttävä, turvotusta ja tummia silmänalusia häivyttävä silmänympärysvoide.Ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä  ihana oliivipuu! Veikkaan että nämä viedään käsistä :)

Kieltämättä on ikävä aikaa, jolloin asuin vielä Stocka- kaupungissa! Voi sitä ihanaa fiilistä kun pääsi paikanpäälle hulluttelemaan :)  Sai väistellä kyynerpäitä (mummot oli pahimpia!) ja seurata koomisia tilanteita joissa kaksi tai useampi nainen tappeli melkein verissäpäin jostakin tuotteesta jota he eivät vielä hetki sitten edes tienneet tarvitsevansa. Oi niitä aikoja :)  Aiotko poiketa Hulluilla Päivillä, joko netissä tai tavarataloissa?


- J
* Kaikki kuvat Stockmann * Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)