15.4.2013

Kevätmessujen sato korjattuMoikka!

Eilen oli Kevätmessujen viimeinen messupäivä ja mekin vihdoin pääsimme paikan päälle. Tänäkin vuonna messujen ehdoton parhaimmisto löytyi puutarha- puolelta. Rakennus, mökki ja sisustuspuoli jäivät aika laihoiksi ja varsinkin sisustuspuoli oli todellinen pettymys- ainakin meille. Tästä eteenpäinkin luotamme sisustusmessuissa Habitareen ja haemme Kevätmessuilta inspiraation ja vinkit pihaan ja puutarhaan! Hyvin saimme messuilla kulumaan useamman tunnin ja kuviakin tuli napsittua muistikortti täyteen. Niitä on kiva sitten selata kun suunnittelee omaa pihaa! Nyt vietänkin vapaapäivää niissä ihanissa messujen jälkeisissä fiiliksissä, selaten inspiroivia messulehtiä ja nauttien Topi- keittiöiden messulahjasta, suklaisesta espresso- maitokahvista :) Nam!
Tässä hiukan kuvasaldoa messuilta!


Ihania yrttejä ja istutusideoita pieneenkin pihaan ja parvekkeelle...
Erikoisempaa katetta kierrätyslasista kaikissa sateenkaaren väreissä...

Kukkaloistoa!

 
 
 

Terassi-ideoita...
 Piensisustusta...


 Seisaalleen nukahtanut messuilija vai ihanasta pihasta haaveilija?

Asu: takki Amisu, paita Seppälä, housut GT, huivi Prisma, laukku LV, saappaat DinSko

Terassien sisustamista....

Ja tietysti ne messujen perinteiset metrilakukojut ja hiukan epäperinteisemmät fudgekojut!Meillä oli taktiikkana ensin kiertää messut läpikotaisin ja vasta sitten haalia kaikki ostettava. Kävi vain niin, että koska oli viimeinen messupäivä, moni osasto aloitti jo muutamaa tuntia ennen sulkemisaikaa loppuunmyynnin ja yht'äkkiä muutama kiva osasto olikin lähes tyhjä... Itse jäin ilman ihanaa hortensiaruukkua, harmittaa vieläkin! Sen sijaan kotiutin keittiöön uuden rosmariinin ja oliivipuun suorastaan sikahalvalla :)
Hurahdin taas entistä pahemmin hyötypuutarha- juttuihin, ensi kesäksi on kyllä pakko saada pihalle edes amppelitomaatti!


Kiitos vielä Suomen Messuille kutsusta ja saamistamme messulipuista!

Kävittekös te messuilla? Mitä mieltä olitte tämänvuotisten messujen tasosta, löytyikö vinkkejä?

- J


6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan hienoja kuvia oot ottanut :) Ens vuonna on kyllä otettava loma silleen, että pääsee käymään noilla messuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan kaikista en voi ottaa kunniaa, myös mies täytti muistikorttia kiitettävästi ;)

   Suosittelen kyllä ensi keväänä poikkeamaan messuilla, ne ikäänkuin korkkaa kevään alkaneeksi!

   Poista
 2. Mulle kotiutui tuolta aika paljon perennojen juurakoita ja mandariinipuu, joka vilahtikin sun yhdessä kuvassa. Olis pitänyt varmaan mennä vielä sunnuntain alennusmyynteihin sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sitruspuu oli ihana! Sunnuntaina oli kivat alet lähellä sulkemisaikaa monella osastolla ja ymmärtäähän sen, ei kasveja ja kukkia ole järkeä takaisin myymälöihin raahata :)
   Mutta että mua harmittaa vieläkin ne hortensiat!

   Poista
 3. itseltäni jäivät nämä messut väliin, mutta ihania kuvia olette sieltä napsineet - varmasti kannatti käydä. aivan ihastuttava tuo espressojuomapurkki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannatti käydä! Messut on aina sellainen inspiraatioaitta :)
   Espresso oli paras messulahja aikoihin! Hyvä veto Topi- keittiöiltä.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)