22.4.2013

Tennarit !Olen hurahtanut tennareihin! Ihanaa että kadut alkavat olla siinä kunnossa että tennarit saa vihdoinkin kaivaa talvisäilöstä :)

Suosin kengissä nykyään aika ajattomia värejä jotta ne voisi yhdistää mahdollisimman monen vaatteen kanssa. Nämä beiget varrelliset tennarit ovat kenkäperheen uusin tulokas viime viikolta Koo- kengästä, bongasin ne heti työkaverini jalasta ja kotiutin samantein itsellenikin!

Kivan paksu pohja ei kastu vaikka olisi hiukan kosteampikin keli ulkona :) Vielä odottelen saapuvaksi H&M:n tilausta ja näitä valkoisia varrettomia kesätennareita:

Ihanaa kuinka nopeasti se lumi sitten vihdoin ja viimein sai kyytiä! Viikonloppuna aloitimme jo pihahommat ja mittailimme takapihalle kaavailtujen puuvajan ja huvimajan paikkoja. Kesästä tulee taas työntäyteinen :)


Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

- J8 kommenttia:

 1. Täällä kanssa yksi tennarifriikki! :D Kivat nuo beiget! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennarit on baltsujen lisäksi mitä parhaimmat kevät- ja kesäkengät!

   Poista
 2. Ihanat beiget popot! Mäkin olen hurahtanut tennareihin tänä keväänä ;)

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hurahdus! Beiget oli kiva ja edullinen tennarilöytö :)

   Samoin Sally :)

   Poista
 3. Sinäkinkö? =) Mä oon tuntenut tänä keväänä kummaa vetoa erilaisia tennareita kohtaan, vaikka ne on olleet vuosikausia inhokit. En oo voinut käsittää että jotkut ostaa "kamalia Converseja". Vielä ei oo ostoslistalla, mutta en tiä miten käy kun nätti pari tulee vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin! Mulla oli tätä ennen vaan Adidaksen perus- allstarit ja Lacosten tennarit, nää mukavan pehmeät kangastennarit on uusin ihastus :)

   Conssit näyttää mun silmään jotenkin liian "pitkiltä", jotenkin hessuhopo-maisilta...jalkaan en ole kyllä testannut! Nää beiget oli aitoja converseja sirommat.

   Poista
 4. Löysin saariselta eilen harmaat vagabondin kangastennarit, asteen ohkasemmalla pohjalla, ja alta 40e! Oli myös nahkasia tosi kivoja, harmi et 37 oli iso, mut sulle vois sopia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä nekin! Täytyykin käydä katsomassa, se kenkäkauppa on ihan unohtunut :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)