1.4.2013

Varma kevään merkki- Kevätmessut 2013!


Kevätmessut järjestetään tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa 11-14.4 ja samoilla messuilla riittääkin tosi paljon nähtävää joka makuun! Yhdellä messulipulla pääsee tsekkaamaan kevään trendit niin Kevätpuutarha- messuille, Oma Koti- messuille, Oma Mökki- messuille ja sisusta!- messuille.

Kiva päästä näkemään ja kokemaan näin monet messut yhdellä kertaa :) Sisustusmessut nyt tietenkin on aina omaa sydäntäni lähellä ja kukapa ei edes haaveilisi omasta mökistä? Vaikka unelma jäisikin vain haaveen asteelle, messuilla on aina ihana fiilistellä uusia juttuja! Oma Koti- messut on mitä parhaimmat oman kodin rakentamista ja remppaamista suunnitteleville. Rakastan messujen tunnelmaa, inspiroivia messuosastoja ja sitä kun kotonakin vielä saa fiilistelyä jatkaa messukassia purkaen ja esitteitä selaten :)

Me odotamme eniten vinkkejä juurikin pihan suunnitteluun, eri kasvien valintaan, hyötykasvien helppoon ja hauskaan viljelyyn jota olisi lapsenkin kanssa kiva harrastaa. Omalla pihallamme haluamme hyödyntää talon alta raivausvaiheessa rouhittuja suuria kiviä, nurmikosta (tai sen leikkuusta pikemminkin, heh) emme kumpikaan välitä, joten pihamme tuleekin koostumaan luonnontilaisesta kunttapihasta kera muutamien harkittujen havukasvien, kivien ja puiden. 

Messuilla on kuitenkin nähtävää ja koettavaa myös niille, joiden pihanlaitto rajoittuu parvekkeeseen. Oli yllättävä huomata mitä kaikkea parvekkeellakin voi viljellä ja kasvattaa!

Messut ovat avoinna torstaista sunnuntaihin 11-14.4  joka päivä kello 10-18. Me pääsemme messuille töiden vuoksi vasta viimeisenä messupäivänä sunnuntaina, mutta mikäs sen mukavampi tapa nauttia vapaapäivästä kuin inspiroitua keväästä! Kuuluuko sinun suunnitelmiisi poiketa Kevätmessuilla?


Ps. Kevätmessujen omilla facebook- sivuilla voit seurata messu-uutisia ja voittaa itsellesi kaksi lippua messuille!
Aikaa arvontaan osallistumiseen on keskiviikkoon 3.4 asti, joten kipinkapin osallistumaan :)
 

- J
* Postaus sisältää mainoslinkkejä, kuvat lainattu Finnexpon sivuilta.

4 kommenttia:

 1. Heij tämähän vaikuttais mukavalta tapahtumalta! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Höh, mennään ihan ristiin... Me mennään messuille jo ekana päivänä, kun ollaan vkl reissussa. :(
  Mutta se on ihan totta, että noi messut on niin inspiroivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö! Olis ollut kiva törmätä :) Me sit taas ei töiden takia päästä kun vasta sunnuntaina. Mutta hyviä messuja, inspiraatio on varmasti taattu! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)