17.5.2013

Desing- lahjavinkki kesän juhliin!Mietitkö mitä ihmettä keksisit lahjaksi kesän päivänsankarille, vasta-valmistuneelle tai hääparille? Lahjalista helpottaa pohdintaa paljon, mutta mikäli juhliin osallistujille on lahjan suhteen annettu vapaat kädet, tässä yksi vinkki! Laadukkaita astioita lahjoina arvostetaan ja niiden arvolla on tapana säilyä. Niitä varsinkaan nuorten ei tule itse hankittua, joten lahjoina niitä on kiva saada. Mikäli et ole varma lahjan saajan mausta, pitäydy pelkistetyssä muotoilussa, ajattomissa väreissä ja suosi suomalaisia suunnittelijoita :)

Stockmann- verkkokauppa tarjoaa kanta-asiakkaille kaikki astiat, lasit ja aterimet -20% hintaan 26.5 asti ja toukokuun loppuun saakka ilmaisen toimituksen.

Kokosin tähän omat  suosikkini kesäjuhlien lahjoiksi  Stockmannin valikoimasta niin nuorelle valmistujalle kuin laatutietoiselle hääparillekin!


Nuorelle vasta- valmistuneelle moderneja ja laadukkaita kodin perusastioita

Kaj Franckin Iittalalle suunittelemaa Teema- sarjaa ajattomana valkoisena
Laadukas 24- osainen aterinsetti Artik Hackmanilta
Laatua ja desingnia arvostavalle hääparille aikaa kestävää
ja arvonsa säilyttävää tunnettua muotoilua 


 Tapio Wirkkalan suunnittelemaa Tapio- sarjaa


Tapio Wirkkalan suunnittelemaa Ultima ThuleaOiva Toikan suunnittelemaa Kastehelmi- sarjaa
Tästä löydät koko alennetun valikoimanMe olemme sekä vielä erillään ollessamme että yhteisen elämän aloitettuamme saaneet lahjoiksi juurikin muunmuassa Iittalan valkoista Teema- sarjaa, Essence- viinilaseja, Artekin aterinsarjaa ja muita desing- astioita. Itse tuskin tulisi astioihin laitettua sellaisia summia, mutta onni on että niitä on saatu lahjoiksi! Kestävät käyttöä ja tuovat iloa arkeen ihan eri tavalla kuin edulliset perusastiat.

Keräätkö itse jotakin astiasarjaa ja tykkäätkö ylipäätään astioista lahjoina?
- J
Kuvat lainattu Stockmann, Iittala. Sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Vinkki: design-sanan oikeinkirjoitus... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mä silti sitä aio korjata :) Koita vaan kestää!

   Poista
 2. Tapio-sarja näyttää viehättävän veikeältä!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)