6.5.2013

Ihana atsalea betoniruukussa


...Ja vähemmän ihana viikonloppu.... Täällä toivutaan noro- viruksesta, on pesty olosuhteiden pakosta myös kännykät ja lähes kylvetty pirtussa, ei ihan suunnitelmien mukaan mennyt viikonloppu! Siihen piti kuulua mm. kauan kaivattu kyläilyreissu, mutta nyt meni näin. Kun tätä kirjoitan (sunnuntai-iltana), taudin kaatamia löytyy taloudesta vasta yksi ja siihen se toivottavasti jääkin!
Saatiin kuitenkin kaiken muun jynssäämisen ohella siivottua vappu pois kotoa ja laitettiin samalla esille hiukan kevättä kukkien muodossa. Tykkään leikkokukkia enemmän ruukkukukista, sillä ne kestävät kauemmin eikä niitä tarvitse muistaa uudelleenleikata imupintojen parantamiseksi.
Ihana valkoinen atsalea betoniruukussa, täynnä kukkia ja kivat puolukanlehtimäiset lehdet! Atsalea on ruukkukasveista vain niitä janoisimpia, joten täytyy muistaa kastella ahkeraan ettei heitä veiviään samantein ;)
Harmittaa vietävästi, etten aikanaan ostanut noita betoniruukkuja enempää, kun niitä Prismasta hullunhalvalla sai. Ne on ehdottomasti lemppariruukut, niin kukille kuin yrteillekin:) Vielä pitäisi löytää oliivipuulle betoniruukku, se saisi olla aika suuri. Valamistakin olen harkinnut, meidän muotit vaan on joko liian suuria tai liian pieniä! Tämä kokou:n ihana ruukkukin on tarkoitukseeni liian matala. Onko joku löytänyt kivoja isompia betoniruukkuja ruukkuja muualta?


Aurinkoa päiväänne!
{Ja muistakaa pestä kädet- usein!}

- J

7 kommenttia:

 1. Ihana ruukku. Toivottavasti teillä muu porukka pysyy terveenä.
  Mä koitin viime vuonna valaa itse isoja ruukkuja. Hyviä muotteja saa rakennuspaljuista/sangoista ja säilöntäsangoista. Molemmat on edullisia ja tarjolla on eri kokoja ja muotoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Toivotaan. Toistaiseksi me muut ollaan vielä terveinä!

   Meilläkin noita raksaämpäreitä pyörii nurkissa jos mitä kokoa, mutta niissäkään ei ole just sitä kokoa mitä tarvisin. Muutoin ne on muotteina mitä parhaita :)

   Poista
 2. Ihana :) ja toivottavasti ei muille tauti tartu... nimimerkillä kaikki 4 perheenjäsentäni saivat tuon ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivotaan todella!

   Inha tauti, ei voi muuta sanoa :(

   Poista
 3. Plantagenta olen jo 2 vuoden ajan ostanut isoja/pieniä erilaisia betoniruukkuja isoja/pieniä, sopivasti rouhevia, osin joopa somasti "homeisia".
  Joten sinne, mutta pese kätes menne tullen.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos vinkistä! Täytyykin katsastaa Plantagen kunhan seuraavan kerran pääsee shoppailemaan :)

   Käsiä on pesty niin että nahat on jo lähteneet, saisi vaan tämä tauti jo pikkuisesta hellittää! Kohta viikko sairastelua takana, pikkuisen masukin hipoo jo selkärankaa :(

   Poista
 4. Plantagenista tarkemmin yleensä alesta olen hankkinut meidän betoniset ruukut, muita ruukkuja ei pahemmin tässä huushollissa ole nähtykään, nuo betoniset on vaan niin iskeviä! :)

  Paranemisia sinne! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)