24.5.2013

John Zack Lace Dress | Pitsiä kihlajaisiin


Mukavaa perjantaita!

Täällä tuleva viikonloppu sujuu kuten moni edeltäjänsä, pihasuunnittelun parissa. Suunnitelmat ovat onneksi edenneet lupapapereiden täyttämiseen ja naapurien kuulemiseen. Ikävä uutinen oli se, että lupahakemusten käsittelijä on lomalla tämän ja ensi viikon :/ Siihen vielä käsittelyaika päälle niin taas venyy aikataulut! Nyt täytyy vaan hyötykäyttää aika tarjousten pyytämiseen ja materiaalien hankkimiseen. Pihakin on vielä niin metsittyneessä kunnossa ettei sekään innosta kuvaamaan. Kuvasin sitten jotain aivan muuta :)

Wedge-tennaripostauksessa kerroinkin Nellyltä kotiutuneen kiilakorkotennareiden lisäksi jotain muutakin:


Tässä postauksessa tosiaan ihailin myös kaunista John Zackin pitsimekkoa ja pohdin kumman sävyn valitsisin kesän juhlia ajatellen, raikkaan mintunvihreän vai valkoisen. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin pitäytymään alkuperäisessä suunnitelmassani ja tilata valkoisen.

Mekon pituudesta olikin kommenttiboksissa juttua, mutta ei hätää: itse olen ainakin sen verran lyhyt että mekko yltää hyvin puoleen reiteen, läpikuultava pitsiosa jopa allekkin! Mallikuvassa mekko yltää mallia hädin tuskin pepun alle, mutta minulla taas.....

Persjalkainen


Oikein passeli mitta siis :) Mekko on myös _todella_ joustava, sekä alusmekko että päälle puettava pitsimekko kauttaaltaan joustavaa materiaalia. Ihana päällä! Itse olen 164cm pitkä ja tilasin mekon koossa S/M.


Päälläni en tätä ihanuutta vielä enempää näytä, sillä olen suunnitellut pukeutuvani siihen vasta elokuun kihlajaisissamme, katsotaan maltanko pitää sitä kaapissa siihen saakka vai valikoituuko kihlajaisasuksi sittenkin joku ihan toinen.
Kihlajaisemme tulevat olemaan hyvin rennot, siksi tämän tyyppinen Boho Chic- mekko sopisi niiden henkeen paremmin kuin hyvin! Koska itse häihin on vielä aikaa, mikäs sen parempi syy tytölle pukeutua valkoiseen pitsimekkoon kuin omat kihlajaiset, sitä toista valkoista mekkoa kun ei vielä hetkeen saa ylleen ;) Hääjuttuja on blogissa ollut tähän mennessä hyvin vähän, hmm...itseasiassa ei yhtään! Häitä ei kuitenkaan ole peruttu :) Tälle vuodelle on vaan osunut ja tulee osumaan niin monta isoa juttua että häiden suunnittelu tuppaa välillä täysin unohtumaan...täytyy skarpata!


Rentouttavaa viikonloppua!



- J



4 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)