30.5.2013

Kesälaitumille


Moikka piiitkästä aikaa!

Tänään vietettiin kevään ehdottomasti tärkeintä juhlaa, päiväkodin kevätjuhlaa :) Lauluja on laulettu jopa unissaan ja tanssiaskeleita harjoiteltu leikkien lomassa. Ihanat bileet!
 Onneksi viimekesän synttärimekko ja sandaalit mahtuivat päälle vielä nytkin, sillä unohdin tyystin koko juhlavaatteet! Eilen illalla pienessä paniikissa kaivoin viime vuoden vaatelaatikoita ;)


Itselleni valitsin päälle kevyen Gina Tricot:n sifonkitunikan ja H&M:n mustat vahapintaiset farkut. Guessin viime talvinen laukkukin pääsi liikenteeseen ensimmäistä kertaa! Se on kyllä ihana :)Täällä kiirettä pukkaa enemmän kuin kellossa riittää aikaa, mutta täällä ollaan edelleen! Kiva että tekin jaksatte mukana vaatimattomasta postaustahdista huolimatta <3 Ja vielä isosti onnea kaikille opintojaan päättäville!!


- J6 kommenttia:

 1. Oottepas te tyylikkäitä, sekä äiti, että tytär : )
  Meidän kuopuksen päiväkodin kevätjuhla oli jo helatorstain
  aattona, aika aikaisin mielestäni. Huomenna onkin sitten
  ihan viimeinen päivä eskarissa, voi nyyhky sentään...
  Ihania oli myös nuo viime kesän kuvat tuossa aiemmassa
  postauksessa. Ja tosiaan, paistoi se aurinko näköjään
  silloinkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Päivi :)
   No olipas aikaisin teidän kevätjuhla! Jännää aikaa teillä kun aletaan valmistautumaan jo koulutielle :) Ja äidille yhtä aikaa kamalaa ja ihanaa...
   Kyllä se aurinko kuvien perusteella viime kesänä ainakin paistoi, vai mahtoikohan noissa kuvissa olla ne kaikki aurinkopäivät, hmmm... ;)

   Poista
 2. Ihana tunika, ja ihanat tytöt <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)