3.5.2013

Minty & Gold part 2


 Moikka ja mukavaa perjista :) Hassua että viikonloppu on taas käsillä, vaikka vasta sai viettää vapaata!

Vapun kynsilakkayhdistelmästä ihastuneena kävin Nellyn sivulla hakemassa inspiraatiota näiden kahden ihanan värin yhdistelmään. Mikäli kesälle on tiedossa juhlia, kannattaa harkita mintunvihreän mekon ja kultaisten korkkarien yhdistelmää ja meikata silmät ja kynnet mintulla! Koruksi super-naisellisiin mekkoihin valitsisin särmää niittirannekkeen muodossa. Mikäli haluaa näyttävän rusketusta korostavan kesämeikin nopeasti, kimaltavalla mintunvihreällä glitter-rajauksella se käy helposti :)


Peplum- mekko löytyy täältä, pitsimekko täältä, kultakorkkarit täältä, luomiväri täältä, glitter-rajaus täältä, niittirannekke täältä ja kynsilakka täältä.


Itse olen tänä keväänä ihastunut varsinkin pitsimekkoihin, itselleni olen harkinnut sellaista valkoisena, mutta nyt aloin kallistua sittenkin tuohon turkoosiin... Kultaiset glitterkorkkarit ja niittirannekekin kun jo löytyisi omasta takaa :) Toukokuussa yli 50; tilaukset tulee ilman toimituskuluja, joten täytyy ehdottomasti laittaa jompikumpi tilaukseen ja kokeilla miltä näyttää päällä!


Mitä mieltä te muuten olette näistä inspiraatio- kollaaseista / tuotelinkeistä? Koetteko ne turhaksi mainostamiseksi, vai saatteko niistä vinkkejä? Itse en ole kokenut lukemissani blogeissa olevia tuotelinkkejä ärsyttäviksi mainoksiksi, vaan olen monta kertaa löytänyt niistä tosi kivoja juttuja! Valmiin linkin koen helpoksi lukijalle, jos vertaa linkin tilalla vain mainintaan että tuotteet löytyvät esim. Nellyltä. Blogimainostamisesta kun tuntuu nousseen kohua ja ärsyyntymistä monessa mediassa. Itse mainostan ja mainitsen vain niitä tuotteita joista oikeasti tykkään ja joista aidosti haluan kertoa teillekin! Työnä en tätä tee ja tästä harrastuksesta saatava rahallinen hyöty on minimaalinen. Kuulisin mielelläni miten te lukijat nämä linkit koette, oletteko ihan eri linjoilla kuin minä? Blogimainonnasta ja sen herättämistä tunteista voitte lukea myös ihanan Mona´n tämänpäiväisestä ajatuksia herättävästä postauksesta :)- J
* postaus sisältää mainoslinkin4 kommenttia:

 1. Oijoi, tykkään tosta pitsimekosta. Inan pidemmällä helmalla tykkäisin vielä enemmän. (Haha, vauhtiviikarin äidillä on ensimmäisenä mielessä miten mä pärjään penskan kanssa kyykätessä toi päällä.)Ja tykkään suorista mainoslinkeistä näissä kollaaseissa, kenellä on aikaa alkaa etsiä että missäs tässä nettikaupassa se mekko sit vois olla. Ei mulla ainakaan.

  Ja mun mielestä on reilua, että bloggarit saa edes pientä korvausta tekemästään työstä. Ja jos joku alkaa tehdä "epäaitoa" mainostamista (tajuut varmaan mitä tarkotan) niin mun mielestä se alkaa näkyä pian tekstistä läpi, ja lukijakato alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitsinen on munkin suosikki- ja itseasiassa itsekin olisin kaivannut hiukan pidempää helmaa :) Tilasin sen nyt kuitenkin kokeeksi, nuo mallit kun on niin paljon pidempiä että mekko saattaa olla mulla pohkeeseen, hehhee!

   Samaa mieltä olen kanssas mainostamisesta, koen linkit lukijaa helpottavina juttuina. Ja mainostamansa tuotteet täytyy oikeasti "tuntea omikseen" eikä rahasta mainostaa mitä tahansa- se paistaa läpi!

   Poista
 2. Itse pidän blogeista joissa on mainostamista sopivassa määrin. Ymmärrän hyvin että bloggaaja suosittelee jotain hyväksi havaitsemaansa tuotetta blogissaan. Jos blogissa on mainoksia /kollaaseja toisensa perään mielenkiintoni lopahtaa hyvin nopeasti. Pidän blogien diy jutuista. Ehkäpä siksi etten itse omaa kummoisia kädentaitoja. Hankin vasta nahkatakin joka löytyi yhden muotibloggaajan kollaasista :) Nettikauppojen valikoima on valtava ja flitteröinti mahdollisuuden rajalliset joten hyvä että joku jaksaa kahlata valkoimia läpi ja löytää sieltä ne helmet :)

  T: Taiga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taiga, tykkään lukemissani blogeissa samoista jutuista. Ja etenkin niistä DIY jutuista :) Itsellänikään vaan ei aika, mielikuvitus eikä taidot riitä keksimään koko ajan kaikkea uutta ja ihanaa, siksikin niitä on muiden blogeista niin kiva lukea!

   Oon itse tehnyt tosi monta vaatteisiin, sisustukseen ja kosmetiikkaan liittyvää huippulöytöä juurikin jonkun blogistin jakaman alekoodin tai mainostamisen avulla- kyllä niistä siis aina saattaa jollekulle olla iloa ja oikeaa hyötyäkin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)