20.5.2013

Nude Wedge SneakersNever say never!
Taas jälleen yksi muoti-ilmiö johon en koskaan uskonut lähteväni mukaan: kiilakorkotennarit :) Ja siinä ne nyt ovat! Yhtä aikaa rennot olematta silti liian urheilulliset. 
Omani tilasin Nellyltä näiden ollessa vielä alessa. Siellä on ilmaiset postarit toukokuun loppuun ja näitäkin kenkiä näytti vielä löytyvän useassa värissä, nyt normihinnalla tosin! Merkki on nimeltään Sinna ja väri Nude. Kenkiä oli arvosteluissa kuvattu  huonoiksi jalkaan painavien sisäsaumojen perusteella ja näiden arvostelujen nojalla valitsinkin itselleni varoiksi yhtä numeroa suuremman koon. Normaalisti käyttämässäni koossa olisivat varmasti puristaneet. Myös kenkien värisävyä joku kritisoi, mutta mielestäni tämä  sävy vastaa luonnossa hyvin pitkälti kuvassa olevaa! Olen siis tyytyväinen :)

Nellyltä kotiutui jotain muutakin, ehkä arvaattekin mitä...? Tässä postauksessa vinkkiä!

Täällä on viikonlopun helteet muisto vain, mutta kiva oli lämpimistä keleistä nauttia edes hetken. Seuraavia odotellessa :) Muuten viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä, lähinnä pihaa suunnitellen. Nyt suunnitelmissa on onneksi edetty jo tekojen asteelle, naapurien kuuleminen lupapapereihin alkaa olla hyvällä mallilla! Mites teidän viikonloppu sujui?- J
* Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Hehee :) Täällä lähdössä vaihtoon samaiset kengät :) Itse tilasin oman kokoni ja tietystihän se puristi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh! Mä oon oppinut jo lukemaan aina kaikki mahdolliset tuotearvostelut ennen tilaamista, ja nyt niiden perusteella osasin tilata heti kokoa suuremmat. Onneksi on toi vaihtomahdollisuus, kurja sun vaan taas odotella sopivaa paria!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)