10.5.2013

Välikausipaniikki ja ratkaisu


No joo, ei ehkä paniikki mutta ongelma hyvinkin! Minulla on yleensä lähtenyt lastenvaatteiden kanssa homma lapasesta, ja varsinkin ulkovaatteiden kohdalla :) Kuinka monta takkia ja haalaria lapsi oikein tarvitsee? No, tänä vuonna ajattelin olla järkevä. Meillä on Ticketin viimevuotinen oikein toimiva välikausihaalari, joka mahtuu loistavasti päälle vielä tämän kevään ja kesänkin tarpeen mukaan. Takkina oli yksi korallinvärinen neonpreenitakki, jonka ajattelin riittävän. Mutta: a) En ottanut huomioon noro-virusta b) Meillä ei silti ole erillisiä ulkohousuja. Ja missä välissä mihinkään lastenvaateliikkeeseen ehtii?

Sain keskiviikkona sähköpostiin OZ Baby- verkkokaupan kirjeen, jossa oli maininta välikausi-alesta- ne niin lukee minun ajatuksia! Viime vuonna kun sain toppapaniikin jemmassa olleen haalarin ollessakin liian pieni ekojen pakkasten saavuttua, sain taas sähköpostiin kirjeen OZ Babylta :D Silloin tein samantein tilauksen Ticketin toppahaalarista ja se saapui parissa päivässä pelastamaan tilanteen.

 Reiman välikausivaatteita meillä ei koskaan aiemmin ole ollutkaan, mutta olen kuullut niistä vain hyvää. Niinpä meille lähti nyt välikausitakiksi suloinen hattarapinkki Reiman Hilma- takki alehintaan 48.30; ja siihen sopivat tummanharmaat Reiman Suoja- olkainhousut alehintaan 41.30;. Takin alle suloinen huputon fleecetakki strassikoristeilla Reima Milkshake 23.03; (istuu huputtomana paremmin takkien alla!) Varoiksi kilikkasin tilaukseen vielä Minymon harmaat olkainhousut alehintaan 19.57; koska varsinkaan housuista ei oikein koskaan sovittamatta tiedä.Oz Babya voin siis ainakin oman kokemukseni perusteella suositella, sivut ovat selkeät ja toimitus nopeaa! Välikausivaatteista verkkokaupassa -30% ale vielä sunnuntaihin saakka (jos joku muukin on jättänyt välikauden ns. viimetippaan) ;)

Täällä muuten näyttää siltä, että lääkärireissulta säästytään! Viimeyö meni jo oksentamatta ja tänään kaikki ruoka pysynyt pienen sisällä. Ruokahalu tosin ei vieläkään ole kummoinen, mutta tämäkin on jo erävoitto! Jee!


Ihanaa viikonloppua ja tulevaa äitienpäivää kaikille mahtaville äideille, 
mikäli en blogin pariin enää ennätä ennen sunnuntaita onnea toivottelemaan :)

- J

7 kommenttia:

 1. Meidän tenava joutui viettäämään viime yön ja tämän päivän sairaalassa tiputuksessa noron takia. Itsellä taisi mennä ohi (sormet ristiin) yhden illan aikana ja miehellä on kestänyt jo pari päivää.... Aivan karmea tauti, tuntuu, että koko kämppä kuhisee pöpöjä. Jaiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pientä! Ja voimia teille, on ihan kamalaa kun lapsi joutuu sairaalaan :(
   Meillä nyt tauti ohi-kopkop!- mutta kauan kesti! Ja koska vaan kloori tehoaa, sillä meillä on pesty joka paikka ja sekin haisee niin karmeelle...

   Poista
 2. Minulla taas on huonoja kokemuksia Oz babysta, kun jouduin reklamoimaan yhden haalarin. Haalarin virhettä ei meinattu millään uskoa ja väitettiin ihan jotain muuta. Tapaus päättyikin ikävästä ja jouduin pitämään vaatteen, jolla ei tehnyt suoraan sanottuna mitään. Hyvä, että jollain on hyviäkin kokemuksia, mutta itsellä kyseinen liike boikotissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, inhottava tilanne :/
   Itse en ole joutunut kyseiseen kauppaan reklamointia tekemään eikä toivottavasti tarvitsekaan. Eikö kuluttajasuoja-asiamiehestäkään ollut tapauksessanne apua? Kuitenkin jos tuote ollut kallis- kuten lastenvaatteet on- ja käyttökelvoton niin hurjaa jos kauppaa ei pysty purkamaan! Itse ottaisin aika herkästi tuollaisessa tapauksessa kuluttajasuojaan yhteyttä.

   Poista
 3. Käypä kurkkamassa mun blogiin, sulle on siellä haaste. :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Moikka!
  En tiedä tuleeko viesti vielä näin myöhään perille, mutta yritetään.. ELi onko tuo teidän reiman setti mitä kokoa? Meillä on jäänyt sama setti viime vuodelta tytölle pieneksi ja metsästäisin juuri tuota takkia ja miksei housujakin suuremmassa koossa meille. Et millään sattuisi myymään mikäli koko passaa??

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)