16.6.2013

BIC värikynien lahjomaton testiryhmäläinen!Päästiin taas Buzzadoreina testaamaan kivoja uutuustuotteita. Tällä kertaa se lahjomattomin ja innokkain testaaja löytyi perheen pienimmästä, sillä testattavana oli monta paketillista BIC värikyniä!Testipaketista löytyi perinteisiä terotettavia värikyniä, eri kokoisia huopakyniä ja vahaliituja- kyniä joka lähtöön!"Kova duuni, mutta jonkunhan tämä on tehtävä!"Mandin suosikiksi nousi heti jumbokokoiset huopakynät,  joista sai pienillä käsillä tukevan ja lipsumattoman otteen. Värittäminen oli isolla tussipäällä nopeaa ja pigmenttiä tuli hyvin.
Jumbohuopakynien alkuhuuman haihduttua myös muita kyniä kelpasi testata. Vahaliidut olivat iloinen yllätys, väriä tuli paljon eikä väri tärttunut paperista käsiin heti piirtämisen jälkeenkään :) Näitä tulee varmasti ostettua jatkossa lisää! 

Jos haluat mukaan testailemaan tuotteita ja sitä kautta vaikuttamaan tuotekehittelyihin, suosittelen Buzzadoriksi rekisteröitymistä! Suosittelijaksi voit nimetä meidät, eli Mandikirppu

Meidän Buzzador- testailuista löydät lisää kirjoittamalla blogin hakukenttään hakusanan "Buzzador".


Täällä koleaan viikonloppuun on piirtämisen lisäksi kuulunut maalaamista! Öljysimme vihdoin etupihan pikkuterassin kalusteet mustiksi Tikkurilan Valtti- terassiöljyllä. Sehän kannatti jättää näin kosteaan ja koleaan päivään, mutta kuka nyt niinä ihanina hellepäivinä ja iltoina olisikaan jaksanut maalisudin kanssa rehkiä ;)Kivaa sunnuntaita!

- J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)