15.6.2013

french memo board | musta valkoinen on jees :)


Muistan lapsuudestani sellaisen lentävän mainoslauseen joka sähkömies- isälläni oli printattuna johonkin mainos t-paitaan: "Musta Enston valkoinen on jees!" Olettaisin että niihin aikoihin Enston perus-valkoista alkoi saada myös mustana. Mahtoi olla hyvä mainoslause koska se pyörii päässäni yhä edelleen varmaan viidentoista vuoden jälkeen :D

No takaisin raiteille. Täällä musta-valkoinen inspiraatio valtaa mielen monta kertaa päivässä. Varsinkin kun vietän aikaa työhuoneessa. Muistatteko miltä työhuoneessa näyttää? Edelleen suurinpiirtein samalta kuin tässä postauksessa.

Työhuoneessa on yksi seinä, josta huomaan koko ajan puuttuvan jotakin. Se on liian tyhjä, siihen kaipaisin jotakin kivaa kiintopistettä ja mielellään myös jollain lailla funktionaalista sellaista. Tässä postauksessa taiteilin washi-teipillä juuri siihen kohtaan taulun tapaisen, mutta sekään ei ollut ihan sitä mitä hain. Eikä washi- teippi kauaa pysynyt maalipinnassa kun alkoi jo reunoista irtoilla.

Nyt mielessä olisikin siihen kohtaan joku muistitaulun tapainen, musta sellainen. Sellainen, johon voisi helposti kiinnittää inspiroivia kuvia, tekstejä, printtejä jne. Järjestää päänsisäisen inspiraatiokaaoksen selkeämmäksi ;) French memory board ehkäpä?


 


 Tuollainen muistitaulu olisi helppo tehdä itsekin, päällystämällä canvas-taulu mustalla kankaalla ja pingottamalla mustaa (kumi)nauhaa ympärille. Yksivärisen siitä joka tapauksessa tekisin, jotta itse kuvat joita siihen kiinnittäisi, pääsisivät kunnolla oikeuksiinsa.

Hmmm...kauankohan tämä on vain inspiraation asteella vai saisinkohan sen joskus myös aikaiseksi ;)

Kaikki kuvat lainattu:  Etsy ja Therese SennerholtMustavalkoista lauantaita !

- J


4 kommenttia:

 1. Kauniita on kyllä nuo muistitaulut. Oon niitä
  itsekin katellut ja miettinyt, että näppärä jos
  oisin tekisin itse...mutta en varmaan koskaan
  saisi aikaiseksi, kun niin kymmeniä juttuja on
  muutenkin kesken : )
  Aina vaan ihailen niitä ihmisiä, jotka heti
  idean saatuaan tarttuvat toimeen - ja valmista
  tulee tietenkin saman päivän aikana...multa
  puuttuu kokonaan ne geenit : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihailen niitä ihmisiä ;)
   Kauan sitten sain inspiksen maalata eteiskäytävälle neljä taulua ja ihme kumma- maalasinkin ne yhden illan aikana! Ja ne nököttää edelleen kodinhoitohuoneen lattialla odottamassa että saataisiin ne kiinni siihen SEINÄLLE mihin ne halusin :D
   Juuh, geenit kadoksissa täälläkin ;)

   Poista
 2. Toi taulu on hyvä idea. Mä joskus tollaisen väsäsin, mutta se on joutunut meidän seinältä väistymään jo kauan sitten.
  Ja Theresen tekstit vaan osuu ja uppoaa muhun edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin hiukan mietityttää toimisiko tuokaan käytännön tasolla ihan täysin, eli tuleeko siihen kyllästyttyä nopsaan... pelkkä liitutaulu ei riitä tarkoitukseen eikä magneettitaulukaan, näiden kaikkien yhdistelmä voisi olla hyvä!
   Mutta toisaalta ei kovin kallis investointi vaikka se sitten pian saisikin uuden inspiksen tilalta väistyä :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)