1.6.2013

Insta-Maj


Ihanaa kesäkuuta!

 Mihin toukokuu oikein katosi? Blogin pariin en juuri ehtinyt, mutta Instagramiin hiukan useammin:


 Jouduin sairaalaan sopivasti äitienpäivä-viikonlopuksi makaamaan, hitsi että harmitti :( Aamiaisen sain kyllä sänkyyn, mutta se tuli nestemäisessä muodossa ja hotellissakin olisi ollut toivomisen varaa! Lumene lähetti kuin tilauksesta pienen yllätyspaketin piristämään mieltä ja kohentamaan restauroinnin tarpeessa olevaa ulkomuotoa ;) Kynsiäkin lakkailin ja kulutin aikaa lehtiä lukemalla vuodelepolaisena viikon verran. Välillä vaihdoin vaihtelun vuoksi lepopaikkani sohvalle ja kuvasin olohuonetta uudesta perspektiivistä- maaten :) Herkuteltiin jätskillä kun oli niin ihania hellepäiviä, löysin H&M:ltä kivan raitamekon ja Nellyltä wedge-sneakerit.


Ostin värikkäät korallinpunaiset farkut ja raitapaidan, BIC KIDS ja Buzzador lähettivät meille testattavaksi värikyniä, leivottiin super-hyvää pizzaa ja sain uudet työvaatteet joissa kuulemma näytän ihan perhoselta :) Vakaasti päätin että pukeudun tuosta kommentista johtuen jatkossa vain näihin- yötä päivää!


Hoidettiin kasvattajan velvollisuutemme opettamalla lapsellemme pirunsarvet ja Metallican The Shortest Straw- lyriikat, grillattiin ja katseltiin lätkää, kävin puutarhallakin ihastelemassa kukkaloistoa enkä vieläkään ole tehnyt päätöstä ostanko tämän kesän kukiksi hortensian vai daaliat :) Pfuuh!!


Siinä se toukokuu sitten mennä viuhahti! :)


- J8 kommenttia:

 1. Jotenkin minulla tuli sellainen oli että voisiko tuosta lukea rivienvälistä että olet raskaana ? :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tähänkö se bloginpito sitten loppuikin...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mistäs niin päättelit? Olen ennenkin bloggaamisessa pitänyt viikon, ylikin, taukoja. Ja jos luit tämän postauksen niin tiedät että viimekuu oli melko rankka eikä blogi todellakaan ollut päällimmäisenä mielessä. Kun/jos lopetan, ilmoitan siitä kyllä! Tämä on kuitenkin vain harrastus joka ei velvoita mua tiettyyn postaustahtiin. Oikea elämä iloineen ja suruineen tulee jatkossakin menemään blogin pitämisen ohi...

   Poista
 5. Vaisto oli oikeassa! Onnea pienestä kyytiläisestä ja tsemppiä sekä hyviä vointeja loppuraskauteen <3 onko salaisuus koska laskettuaika koittaisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Syksyllä olisi pikkuisen määrä tulla maailmaan jos kaikki hyvin menee :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)