24.6.2013

~ Keskikesän taikaa ~


Kippis kesälle!

 Täällä juhannus sujui mitä parhaiten, hyvässä seurassa auringonpaisteessa! Mukaan mahtui mökkeilyä, juhannustoria, paljon hyvää ruokaa ja juomaa, saunomista ja pihapelejä :)


 

Mies oli ostanut jopa alkoholitonta kuoharia, joten minäkin sain kippistellä kesälle! Ruokaa oli pöydässä paljon ja koko ajan, mutta kuvia kattauksesta ei ole yhden yhtä- syötiin kai niin vauhdilla ettei kamera käynyt edes mielessä :) Instagramin puolella sentään löytyy muutama kuva, ainakin juhannuskakuista.

Menuhun kuului tänä vuonna mökillä rosvopaisti lisukkeineen ja mansikkajuustokakkua, kotona juhannuspäivänä maistelimme Makulihan tämän vuoden puolukka- sinihomejuusto-uutuusmakkaraa ja grillasimme suussasulavia ribsejä. Kakuksi tein raparperi-mansikkakakkua. 

Paremmin ei enää olisi voinut keskikesän juhla mennä! Toivottavasti teidän kaikkien juhannus oli yhtä onnistunut ja aurinkoinen? Nyt vain odottelemaan edessä siintävää kesälomaa, se on taas pikkuisen lähempänä :) Mukavaa kesälomaa kaikille teille, joiden loma jo juhannuksesta alkoi!


P.s. Muistakaahan osallistua aamulla startanneeseen Walldesing- arvontaan :)


- J

4 kommenttia:

 1. Onnea vauvauutisista! :) Milloin lisäsit kuvan tuonne asuntomessujen kotiunelmia kisaan? Mietin, kun itse yritin lisätä aiemmin ja en tiedä menikö perille asti kun se jäi pyöriin hassusti että meneekö siinä vaan kauan kun lisäilevät niitä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Lisäsin sen samaan aikaan kuin jaoin linkin, eli kuva tuli kyllä näkyviin kisasivulle samantein!
   Päivitä sivu ja kokeile uusiksi :)

   Poista
 2. Kiitti! Nyt onnistui, piti olla kirjautunut facebookiin :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)