18.6.2013

~ Luovaa mammailua ~Ajankohtainen aihe minulle, jos mammavaatteet ei kiinnosta kannattaa skipata :) Pitsiä kesään- postauksessa jo kerroinkin tavastani hankkia mammavaatteita oudoista paikoista :)

Miksi äitiysvaatteet ovat niin rumia? Miksei tuleva äiti voisi pukeutua odotusaikanakin oman tyylinsä mukaisesti eikä vain niihin vaatteisiin mihin sattuu sopimaan? 

Näin mietin jo esikoista odottaessani vuonna 2009. Silloin taisin jo tajuta etsiä äitiysvaatteita mitä eriskummallisimmista paikoista, kuten lastenvaateosastoilta :D Siellähän senttikoot jatkuvat 170cm ja itse 164 senttisenä olen ennenkin ostanut vaatteitani lastenvaatepuolelta. Varsinkin alkuraskausaikana sieltä löytää loistavia venykevyötäröllisiä kivannäköisiä housuja ja farkkuja, hameita ja mekkoja.

Perusvaatteita, kuten hihattomia toppeja, olen ostanut Gina Tricotista. Niiden tarpeeksi pitkä helma riittää loistavasti peittämään masun ja kangas on napakkaa. Tavalliset legginsit toimivat myös. Itseasiassa mikä tahansa vaate, joka on materiaaliltaan joustavaa, käy äitiysvaatteeksi. Topeista ja mekoista vaan kannattaa katsastaa riittääkö pituus varmasti, sillä masun koko nielaisee aimo annoksen vaatteen pituudesta leveyteen!

Olen minä muutamia ihan äitiysvaatteitakin hankkinut, lähinnä loppuraskauteenkin toimivia housuja ja farkkuja. 

Tässä muutama poiminta asuistani jotka koostuvat niistä erikoisemmista paikoista hankituista vaatekappaleista! Neonkorallin väriset tregginsit H&M lastenosastolta koossa 170cm, vauvamasun häivyttävä tunika Kappahl. Maastokuosiset joustavat tregginsit Gina Tricotista, keltainen neuletakki Seppälän alerekistä, roikkuvat härpäkkeet häivyttävät vauvamasua alkuraskaudessa.


Samaiset maastopökät tässäkin, ihan lempparit! Lisäksi Seppälän alerekistä löysä valkoinen satiinipaitis.


Tässä vaihteeksi ihan aitoa äitiysvaateosastoa: Korallinväriset farkut ja raitatoppi H&M Mama, collegejakku Prismasta viime kesältä.
 Ja sitten taas sitä lastenvaateosastoa, pitsitoppi H&M 170cm, farkut normifarkuista itse äitiysfarkuiksi tuunatut.


Vielä yksi mahtava vinkki viitonen kaikille omasta tyylistään kynsin hampain odotusaikana kiinni pitäville: Bellybelt! Tällä maailman mahtavimmalla keksinnöllä käytät omia housujasi koko raskausajan. Kunhan vain valitsee yläosaksi tarpeeksi pitkän vaatteen, auki repsottava sepalus kun ei ole se kaikkein viehättävin näky naisellakaan, vaikkakin pikkuhousut saa peittoon tuolla vyöhön liitettävällä lärpäkkeellä joka valitaan housujen kanssa sävy sävyyn ;) Minulla on Bellybelt muuten tuossa ekassa kuvassa neonkoralleissa housuissa. Moni ei muuten uskoisi että laskettu aika on vasta loppusyksystä, masun koko on jo nyt sama kuin ekassa raskaudessa synnärillä otetussa kuvassa- jaiks!


Mukavaa iltaa :)

- J


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)