17.6.2013

Päivän Masu ja yksi muutosMoikka vaan:)

First things first- tässä Päivän (M)asua!Ja sitten siihen muutokseen:
Jouduin muuttamaan blogin kommentointiasetuksia niin, että tästä lähtien blogiin voivat kommentoida vain tämän blogin jäsenet, eli tuosta vasemmasta sivupalkista lukijoiksi liittyneet. Tämä siitä syystä, että olen alkanut saamaan siinä määrin sekä suoranaisia roskapostikommentteja viruslinkkeineen, että täysin turhanpäiväisiä loanheittokommentteja, aikaa ja hermoja tärvääntyy turhaan niiden suodattamiseen. Ajattelin myös, että kiviä on hankalampi heitellä nimimerkillä kuin puskasta anonyymina, joten näillä mennään toistaiseksi!

Olen toki saanut tosi paljon ihania ja täysin asiallisia kommentteja anonyymeina kommentoineilta, joten teidän takia tämä ratkaisu harmittaa ja siksi sitä viivyttelinkin viimeiseen saakka. Edelleen, jos syystä tai toisesta ei halua blogin lukijaksi liittyä (mistä kyllä ilahtuisin kovasti) minut saa kiinni blogin sähköpostiosoitteesta, jonne voi lähettää kyselyitä, palautetta (niin risut kuin ruusut tervetulleita!) ja vaikka juttutoiveita :) Kommentit ovat blogin suola ja sokeri, on aina kiva saada jonkinlaista vastakaikua siltä puolen ruutua, ja toivonkin että jaksatte edelleen pienen puumerkin jättää käynnistänne tästä muutoksesta huolimatta!
 casablanco.blog@gmail.com

Kommenttien esitarkistus on edelleen päällä, sillä tavalla pysyn paremmin kärryillä blogiin tulleista kommenteista ja muistan myös tulla niihin vastaamaan (raskausdementtia painaa jo päälle!) ;) Älkää siis ihmetelkö jos kommenttinne ei heti näy kommenttikentässä, se on kyllä melko varmasti tullut perille mutta odottaa hetken julkaisua.

Pahoittelen muutoksen mahdollista haittaa teille, mutta uskon että ymmärrätte valintani ;) Bloggaamisen on kuitenkin tarkoitus olla mukavaa ajanvietettä niin teille kuin minullekin. Omasta sähköpostiosoitteestaan voi jokainen laittaa minulle ne asialliset negatiiviset palautteet tulemaan jos tarvetta on! Kuulisin myös mieluusti jos kommentointi ei toimi, blogin ulkoasussa on jotain häikkää jne. sillä niistä seikoista en välttämättä ole tietoinen ennenkuin joku niistä mainitsee ja saan sitten asian korjattua :) Kaikenlaisen palautteen voi laittaa tulemaan myös blogin facebook- sivujen kautta.

Sellasta. Tää lähtee nyt vaappumaan kauppaan, jotta saisin jo hankittua osan juhannuksen safkoista ennen sitä infernaalista ruuhkaa ;)Maanantai-terkuin,

- JEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)