10.6.2013

Pitsiä kesään


Kiitos todella paljon onnitteluistanne edelliseen postaukseen! <3 Palailen aiheeseen lähemmin hiukan myöhemmin :)

Moni on kysellyt sekä blogin kautta että kasvotusten kuvassa näkyneen ihanan pitsitopin perään. Pitsiset yksityiskohdat vaatteissa sopivat kivasti kesään ja varsinkin rikottuihin farkkuihin yhdistettynä kokonaisuudesta ei tule liian tyttömäistä ja romanttista. 


Pitsitoppi on -ylläri- taas löytö H&M:n lastenosastolta :D Senttikoossa 170cm, menee tälläkin masulla vielä hetken aikaa. Ostin myös samaiselta lastenvaateosastolta ihanan pitsihameen, en kuitenkaan käyttäisi näitä molempia yhtäaikaa vaan yhdistäisin pitsiseen vaatteeseen aina simppelimmän ylä- tai alaosan :) Farkut olen esikoistani odottaessa vuonna 2009 tuunannut äitiysfarkuiksi ihan tavallisista suosikkifarkuistani, kun kaikki löytämäni valmiit äitiysfarkut olivat niin hirvittävän rumia ;)Pitsitoppi täältä
Pitsihame täältä

Lastenvaateosastot kannattaa muuten aina kiertää sillä silmällä että niistä saattaisi aikuinenkin ihminen löytää kivaa vaatetta ja pienijalkainen edullisia kenkiä. Senttikoot riittävät monella merkillä 170cm asti, eivätkä kaikki vaatteet suinkaan ole mitään glitterillä kuorrutettuja Justin Bieber- fanipaitoja ;) Varsinkin alkuraskaudesta kun ei ole vielä aika äitiyshousuille, mutta omat alkavat kiristää vyötäröltä, senttikokoiset housut sopivat usein paremmin kuin aikuisille suunnitellut. Lasten vaatteissa on yleensä aina löysempi vyötärö ja ne on leikattu ottaen huomioon ns. "lapsenpyöreys", joka kuvaa aika hyvin alkuraskauden tasapaksuutta :)

Kaikkien vartalotyypille ne eivät tietenkään istu, ei raskausaikana eikä muutenkaan, mutta kannattaa ehdottomasti ja ennakkoluulottomasti kokeilla!


Mukavaa päivää :)

- J8 kommenttia:

 1. Ihailinkin jo aiemmin tuota sun ihanaa paitaa :). Täytyypä käydä kurkkaamassa löytäisinkö minäkin tuon :). ja Kaunis asu sulla!

  VastaaPoista
 2. Ihana asu - ja ihana masu! Voi onnea ;)

  VastaaPoista
 3. Iik, multa on mennyt ihanat uutiset aivan ohi! Hurjan paljon Onnea!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, ei tää nyt niin kauaa ole julkista ollutkaan! :) Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Ihana masu, lämpimät onnittelut toiselta odottajalta :) Täällä laskettu aika syyskuun lopulla, saako kysyä koska siellä? (ymmärrän jos liian henk.koht.) Noi itse tuunatut äitiysfarkut kiinnostaisi, voisitko valottaa hieman kuinka ne teit? Ihania odotuspäivä meille, täällä odotellaan esikoispoikaa, joka on ainakin masussa hyvin vilkas! Tulee kenties isäänsä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea sinnekin <3

   Minulla menee LA vähän sua pidemmälle, sen tarkempaa päivää en täällä halua kertoa- mutta loppusyksyyn siis täälläkin :)
   Farkut tein niin, että leikkasin vanhoista farkuista taskut pois kokonaan ja ompelin tilalle joustavasta farkkukankaasta lipareet :) Epäselvää, eikö :D

   Onnea ja hyvää vointia sullekin loppuraskauteen!!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)